De Stichting Avond4daagse is begonnen met de 44ste avond4daagse van Rozenburg te organiseren. De start is op dinsdagavond 17 mei om 18.30 uur, woensdagavond 18:30 uur, donderdagavond 18:30 uur en eindigt op vrijdagavond op 20 mei deze avond starten we om 19:00 uur. De stichting is heel blij dat we niet alleen maar een wandelevenement zijn maar dat we daarnaast ook een gezellig evenement van gaan maken.

Als eerst word je welkom geheten door JE Disco Sound drive-in show die ons muzikaal hartelijk welkom zal heten door de nieuwste hits en de populairste zangers te laten horen. Vorig jaar was de puzzeltocht een groot succes en dit gaan we herhalen. Er zijn leuke prijzen mee te winnen.

Het inschrijfgeld hebben wij verhoogd met 50 euro cent. Dit bedrag gaan we schenken aan het goede doel: De Beestenboel.

Het inschrijfgeld is € 4,50 per persoon en op de avond zelf € 5,50.

De start van de inschrijving is op maandag 2 mei tot 17mei 2016

Het inschrijfbureau is bij:

Snackbar “de Laan” van 12:00 tot 17:00 uur.

De Dierenwinkel “Faunaland” tijdens de openingstijden.

Bloemenzaak “Lentink Bloemen” tijdens de openingstijden

We zijn heel blij dat er een groot aantal sponsors ons willen helpen om dit wandelevenement te organiseren en binnenkort hangen er overal posters bij diverse winkels en bedrijven.

De avond4daagse zoekt nog enkele personen die willen helpen met het regelen van het verkeer en het controleren van de wandelaars. Om dit evenement goed te laten verlopen, kunnen wij jullie hulp goed gebruiken. Marjan Vroegindeweij 06-24432002 of via de website www.avond4daagserozenburg.nl

Wij hopen dat er veel kinderen en oudere mee gaan lopen met de 44ste avond4daagse.

 

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Monday the 26th. .