In de afsluitende partij in de dubbel waren het Jari Mulder en Koen Steinenbach die de winst in de uitwedstrijd tegen LTV de Hartel veilig stelde. Het werd een 3 setter waarvan de eerste twee sets in een Tiebreak eindigde. Een wedstrijd op het scherps van de snede en met spanning tot het laatste punt van Koen Steinebach. Voor TC Rozenburg behaalde Robert van Zevenbergen een makkelijke overwinning in de single, 1-6, 2-6. En in de dubbel waren Remy Bouritius en Vincent Molema te sterk voor Paul Zoeter en Remco Harmsen, 1-6, 2-6.

TC Rozenburg herstelde zich goed van de nipte nederlaag van vorige week tegen TV van Vliet, 2-3. Overigens is TV van Vliet na 2 competitieronden de trotse koploper in de eerste klasse door ook afgelopen zaterdag te winnen van TC Oostvoorne met 4-1. United Service, de tegenstander van aanstaande zaterdag is mede koploper. Voor de tennissers van Rozenburg een lastige wedstrijd in Spijkenisse, afgelopen zaterdag. Voor de tweede keer verliezen deze competitie was niet waar het team voor naar Spijkenisse was afgereisd. "Qua onderling resultaat hadden we liever een grotere tik uitgedeeld, maar helaas was de 2e dubbel geen beste partij en viel de partij van Koen (Steinebach red.) net de andere kant op. Al met al toch een goede dag waarop 3 punten werden behaald. Na twee dagen staat Heren 1 nu op een gedeelde 3e plaats en dit is zeker geen verkeerde start van de competitie", was captain Remy Bouritius zeker niet ontevreden over het resultaat. Koen Steinebach kon zijn single van Wouter Struijk niet winnen en verloor in 3 sets, 6-7, 6-3,en 7-5. En ook Arthur de Lichte en Robert van Zevenbergen moesten, in de dubbel, de winst aan de thuisspelende Wouter Struijk en Lennart Koudijzer laten, 6-4,6-3.

De beslissing zat in de laatste wedstrijd

Het was een wedstrijd waarvoor je op het puntje van je stoel ging zitten. Een dubbel partij waar de Rozenburgers Koen Steinebach en Jari Mulder het moesten opnemen tegen Paul Zoeter en Lennart Koudijzer. Een driesetter waarvan de eerste twee sets eindigde in een tiebreak. De allerlaatste set van de wedstrijd moest de beslissing brengen. Zonder meer de spannendste partij van de dag. Niet alleen vanwege de tussenstand, maar vooral vanwege het scoreverloop. Eerste set hadden Jari Mulder en Koen Steinebach de overhand. Kwamen snel 3-0 voor, maar laten tegenstanders terug in de partij komen. Kregen op 6-5 een kans om de set uit te serveren, maar het werd een tiebreak waarin de Rozenburgers met 7-6 aan het langste eind trokken. Tweede set ging gelijk op. Kansen over en weer. Tiebreak moest weer de beslissing brengen. Een 3-1 voorsprong werd een achterstand. Op 6-6 een grote kans, maar de smash van Koen was niet af en werd nog geretourneerd. Uiteindelijk wordt de tiebreak met 6-8 verloren.