Het was een mooie afsluiting van het seizoen voor Senna Pols tijdens de 'Speedo Fast Water Meet' in Amsterdam. Ook gelijk een afscheid van haar coach Berrie Ritmeester, die na een aantal succesvolle seizoenen MNC Dordrecht verlaat. "Gelukkig heeft Senna een bewogen jaar positief kunnen afsluiten. De mentale druk was er niet en dan laat ze zien dat ze het kan. Een mooie afsluiter", was de coach blij en tevreden over het laatste wedstrijden samen met zijn pupil Senna Pols.

 

De Rozenburgse zwemster had een top weekend. Ze zwom maar liefst 'ZES' persoonlijke records in Amsterdam. Buiten de zes records was Senna Pols het meest tevreden over de 50 meter schoolslag. "Het was dan wel geen record maar ik zat er erg dichtbij en dat na heel lange tijd", vertelde Senna. "Ik heb dit weekend veel afstanden gezwommen. en als er dan zoveel persoonlijke records bij zitten is dat natuurlijk mooi. Eigenlijk hadden we het seizoen al afgesloten maar ben toch blij dat ik in Amsterdam aan de stort kon staan. Uiteindelijk wil je verbeteren en dit keer zonder druk", vertelde Senna nog.

Nieuwe coach

"Berrie (Ritmeester red.) gaat ons verlaten en dat is best wel jammer. Maar ik ben ook wel benieuwd hoe het gaat onder de nieuwe trainer", kijkt Senna alvast naar het volgende seizoen. "Good Old Dick Bergsma zal de taken van Berrie Ritmeester overnemen bij MNC Dodrecht en daarmee dus de coach die Senna verder gaat begeleiden. Bergsma heeft veel ervaring is al meer dan 40 jaar aan de zwembadrand te vinden. Hij had met Inge Dekker in het verleden veel succes en bracht haar naar de top.

Tijden tijdens de Speedo Fast Water Meet

 

Slag

Tijd

50 meter rugslag

0:34.14

50 meter schoolslag

0:35.69

50meter vrije slag

0:28.74

50 meter vlinderslag

0:32.23

100 meter wisselslag

1:11.15

100 vrije slag

1:01.00

 

 

En nu vakantie

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 7th. .