In de Politietriathlon van Spijkenisse krijgen de deelnemers voor het eerst dit jaar een triathlon over de olympische afstand voorgeschoteld. Robert zal er aan de start staan met het team van Edo Sports. In de triathlon van Spijkenisse mogen teams met 4 deelnemers aan de start verschijnen. Er moeten minimaal 3 deelnemers over de finish komen.

 

 

Edo Sports zal met 3 man aan de start staan in Spijkenisse. "Dat wordt dus plakken", vertelde Robert 18 uur voor de start van de wedstrijd als hij nog druk aan het werk is. "Van ons team start de rest in Almere. Dus we moeten alle drie over de meet wat er ook gebeurt. Lek rijden wordt dus gewoon bandje plakken. Top 10 plaats moet haalbaar zijn." Het is morgen 1500 meter Zwemmen, 42 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen voor Robert de Korte en zijn team. "De eerste zullen na 22 minuten wel weer op het droge staan", kijkt Robert alvast naar het geplande wedstrijd verloop bij zijn slechtste onderdeel het zwemmen. "Daar moet een teammaat bij zitten. Zelf zal ik op de fiets en met lopen in de achtervolging moeten. Ik schat een eindtijd van rond de 2 uur."

Edosports staat in de 3e divisie op de eerste plaats en die plaats moet in Spijkenisse worden vastgehouden. Als het team in Spijkenisse mee kan met de eerste komt promotie dichter bij. Na Spijkenisse is de laatste wedstrijd in Amsterdam. Edo Sports is de te kloppen ploeg in de 3e divisie. De wedstrijd in Spijkenisse begint om 12 uur en de start en finish is op het parcours van Putse Rennersclub Delta aan het Wierenpad 2 in Spijkenisse.

 

Foto: Het werk gaat voor Robert de Korte gewoon door

 

 

 

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Saturday the 28th. .