De tijd gaat snel en we hadden bewust een kleine winterpauze op de redactie van sportenrozenburg om de batterij weer op te laden. We moeten weer uit onze winterslaap en weer achter het toetsenbord en de camera. Inmiddels zijn we 4 ½ jaar bezig met de site en hebben een ongekend aantal bezoekers. Bezoekers die vooral winst en kampioenschappen verslinden en als het wat minder gaat met de prestaties van de geliefde ploeg of club niet meer alles willen lezen. Vooral bij de supporters en de voetbalfans die de site bezoeken vinden we dat terug. En hoe je het ook wendt of keert met de plaatselijke voetbal club, ooit in de top van het Nederlandse Amateurvoetbal, gaat het niet goed. Maar als we eens goed in de spiegel kijken kan het nieuwtje er natuurlijk ook wel af zijn.

Net als bij sommige clubs gaat de trend voor de eerste keer omlaag. En ook voor ons geld ‘Ik wil geen zweet ruiken, maar resultaten zien’. Inmiddels staan er 1390 artikelen op de site met een gemiddelde van bijna 6 artikelen per week. Maar vooral de dank voor het bezoeken van de site en de sporters, coaches en andere die altijd maar weer antwoord geven op onze vragen en voor meer dan honderd procent medewerking verlenen is hier op z’n plaats. En hoe je ook telt, bezoekers, hits, unieke bezoekers, er is maar één ding belangrijk gaat de trend omhoog of omlaag.

Sport in Rozenburg

Maar hoe gaat het met de sport in Rozenburg. We hebben natuurlijk onze topper Maaike de Waard die inmiddels op wereldniveau acteert. Ook Robert de Korte, oud doelman van Rozenburg, gaat naar de Iron Man in Hawaï. Een wedstrijd die als het wereldkampioenschap op de triatlon wordt gezien (3.86 zwemmen, 180.2 km fietsen en 42.195 km hardlopen). En met de waterpoloërs van Scom/De Zeehond, een geweldige sport om te volgen. Een ploeg ook die inmiddels door promotie vorig seizoen in de 3e klasse Bond speelt. Maar daar zijn er nu punten nodig om het doel handhaving te realiseren. V.v. Rozenburg begint aan de derde trainer dit seizoen. En of de rust nu is teruggekeerd op West? De volleybal dames van Vovero staan voor een lastige klus. Na degradatie vorig seizoen en begonnen met een heel nieuw jong team is handhaving dit seizoen al een hele prestatie, we gaan het volgen. Ook de heren van Vovero zitten op een spoor waar verjonging dringend nodig is, maar er nog geen jeugd die doorstroomd. Ook bij Volley Zuid is er Rozenburgse inbreng, ook dat zullen we blijven volgen. Boris Romers maakt zijn volgende stap in het wielrennen. Boris rijdt vanaf 2018 bij een nieuwe ploeg. We zullen weer meer met de camera onderweg gaan, er is genoeg interessants rondom Rozenburg. Soms is er nieuws wat we graag willen brengen, maar hebben sporters ons in vertrouwen genomen en moeten we rustig blijven wachten tot we nieuws wereldkundig mogen maken. Voor ons is vertrouwen meer waard dan een nieuwtje, maar met twitter en facebook soms wel lastig. Het is het lot van fatsoen. Overigens op twitter kan je sportenrozenburg natuurlijk ook volgen. Maar genoeg, we komen weer uit onze winterslaap.

 
What do you want to do ?
New mail
 
Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.