Na het besluit om na meer dan 20 jaar de activiteiten voor mijn cluppie Rozenburg maar eens op een laag pitje te gaan zetten, dreigde het zwarte gat. De motivatie om verder te gaan voor v.v. Rozenburg was er niet meer en ook al waren de bezoekerscijfers van de v.v. Rozenburgsite, waar we een groot aandeel in hadden, hoog. Iets in me zei genoeg geweest.

Het thuisfront was in eerste instantie wel blij want alles moest altijd wijken voor de voetbal en van de kreet 'eerst even een actueeltje schrijven voor we weg gaan', hebben zelfs mijn kinderen traumatische ervaringen overgehouden. Maar nadat de brief aan het bestuur de deur uit was kwam toch al snel 'Wat nu'. Fietsen, wandelen, fotograferen, bootjes spotten, alles kwam voorbij maar het zelfde stemmetje dat had gezegd genoeg bij de voetbal zei ook steeds sportenrozenburg, sportenrozenburg. De eerste keer had ik ook al geluisterd naar dat stemmetje dus was de keuze snel gemaakt. De website sportenrozenburg was geboren. Inmiddels na zo'n kleine drie maanden meer dan 11000 unieke bezoekers, dat had ik nooit maar dan ook nooooooooit gedacht, laat staan verwacht.

Bedankt voor het bezoeken van de site het geeft een geweldige motivatie om door te gaan.

Naast het voetbal volgen van de zwemsport, hardlopen, mountainbike, paardensport. Straks een groep Rozenburgers die we in de voorbereiding van de Marathon van Rotterdam gaan volgen. Verdiepen in de scheepvaart en het dorp Rozenburg kortom dat zwarte gat is er zeker niet.... Binnenkort krijgt sportenrozenburg een columnist, soms kritisch soms leerzaam en soms gewoon leuk om te lezen ........ en anders overslaan. Inmiddels heeft sportenrozenburg ook een twitter-account. Natuurlijk hopen we dat u/jullie ons daar ook gaan volgen ..... Maar nogmaals is een oprecht dank jullie wel bezoekers, hier op zijn plaats.

Jan Groenendijk    

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 20th. .