In de laatste competitiewedstrijd in en tegen Hoogvliet gaf Rozenburg 2 dure punten weg. Een cadeautje met een strik er omheen. Punten die je niet zomaar terug krijgt. Ook Poortugaal verloor punten tegen Leonidas zelfs drie. Het had dus een mooie middag voor de ploeg van coach Rob Vuik kunnen en moeten worden maar die koppositie was één klein stapje (buiten de zestien van de doelman) te ver.

 

Maar geen verhaal van als en dan, daar krijg je geen punten voor. Poortugaal is ondanks het verlies tegen Leonidas nog steeds koploper in de derde klasse C. Vlotbrug blijft het goed doen met een winstpartij bij Rhoon van 2-4. Excelsior R.dam lijkt zich ook te herstellen van een slecht competitiestart en won van CION een ploeg die nu de rode lantaarndrager is. Kethel Spaland een ploeg om rekening mee te houden en waar Rozenburg een aantal weken geleden misschien wel te veel kreeg, won van SVS. De derde klasse C blijft een poule waar iedereen van iedereen kan winnen maar er komen nu toch kleine verschillen in de ranglijst. Ondanks het cadeautje van vorige week is Rozenburg een ploeg die zeker mee gaat doen om de prijzen.

De uitslagen van 8 november 2014

Er lagen er 32 in het netje

Thuis

 

Uit

Uitsl.

Excelsior R.dam

-

CION

5 - 1

Maense

-

PPSC

5 - 0

Poortugaal

-

Leonidas

0 - 4

Rhoon

-

Vlotbrug

2 - 4

Rijnmond HS

-

Rozenburg

2 - 2

SVS

-

Kethel Spaland

1 - 2

Zestienhoven

-

Victoria04

1 - 3


De tegenstander van Rozenburg voor aanstaande zaterdag is het Vlaardingse Victoria 04. Een vereniging waar Rozenburg op competitieniveau nog nooit de degens mee kruiste. Een ploeg in de middenmoot met wisselend succes. Vorige week winst bij Zestienhoven, 1-3. Maar ook een ploeg die de doelpunten makkelijk tegen krijgt. Uit bij Poortugaal waren het er 3 maar in de wedstrijden tegen Rhoon 6, tegen Leonidas 5, tegen CION 5 doelpunten in het eigen netje. Toch op voorhand geen makkie voor thuisploeg Rozenburg. Maar zoals we onlangs ergens in een krant lazen, als je de 'NUL' weet te houden hoef je er maar één te maken om te winnen en dat deed Rozenburg afgelopen week in een vriendschappelijke wedstrijd tegen tweedeklasser Westlandia.

Het programma voor 22 november 2014

Thuis

 

Uit

Cion

-

Poortugaal

Excelsior R.dam

-

Maense

Kethel Spaland

-

Zestienhoven

Leonidas

-

Rhoon

PPSC

-

Rijnmond HS

Rozenburg

-

Victoria

Vlotbrug

-

SVS

     

Vermoedelijke opstelling van Rozenburg.

Jordie de Groot zal er zaterdag tegen Victoria zeker niet bij zijn. De aanvoerder zal ook volgende week nog ontbreken op het appel. De aanvoerdersband zit om de arm van Elroy van Seventer. De rots in de branding zal zich zaterdag hoofdzakelijk moeten bezig houden met verdedigen, maar ontbrak wel op de donderdag training? Renaldo van Emmerik heeft last van een hamstringblessure opgelopen in de vriendschappelijke wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Westladia. Yoeri Bak speelde in die zelfde wedstrijd weer 20 minuten mee maar of hij al in staat is in de basis te spelen lijkt ons nog iets te vroeg, maar Bak is gretig en nog steeds in een super vorm. Eigenlijk kunnen we ons niet voorstellen dat coach Rob Vuik heel veel zal afwijken van het team wat de eerste 60 minuten tegen Westlandia speelde met Isa Fahkri en Jeroen van Balen als veelvuldig inschuivende middenvelders.

Doel: Benny van der Meer. Achter: Lester van Kaam, Vince Lissenberg, Elroy van Seventer, Johan Don Middenveld: Isa Fahkri, Kenan Yilmaz, Erik Don, Jeroen van Balen. Voor: Lennart Quak en Renaldo van Emmerik.

 

Foto: Vince Lissenberg in het centrum van de verdediging?

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Binnenkort op deze site

* Vince Lissenberg v.v. Rozenburg speelde alle wedstrijden afgelopen seizoen. We gaan met hem in gesprek.

* Marnix Sonneveld, het talent met Rozenburse roots kwam vorig seizoen terug naar West. Heeft hij zijn draai gevonden?

* en wat nog meer over het bureau, voor de camera of onder de pen komt

 

 


 

 

Sunday the 12th. .