Rockanje - Rozenburg 0-8 (rust 0-3)

Rob Vuik, die volgend seizoen bij OVV aan het roer staat, kon niet beschikken over de complete selectie. Maar liet duidelijke sporen na op het goed bespeelbare kunstgrasveld van Rockanje. Bij rust was de schade voor broertje Arjan Vuik, trainer van Rockanje die een jaartje bijtekende, nog te overzien, 0-3. Maar na 90 minuten stond er 0-8 op het bord en was kansjes creëren en het net vinden de winst en het nut voor Rozenburg van de wedstrijd in en tegen Rockanje.

De doelpunten kwamen van Lennart Quak (3X), Yoeri Bak (2X) Onur Zaif (2X) en Isa Fahkri (1X). In de tweede helft speelde Rob Vuik met Gerard de Niet en Leon Nigg op de plaatsen van Vince Lissenberg en Eric Don, beide geschorst voor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen Kethel Spaland. "Zoals we gister speelden, geduldig op de counter en heel rustig in balbezit, heeft zo'n wedstrijd zeker zin", vertelde aanvoerder Jordie de Groot. "We hebben weinig weggegeven en zelf veel gecreëerd. Moet wel zeggen dat ik Rockanje erg vond tegenvallen voor een koploper in de 4e klasse." Rozenburg had nogal wat afwezigen, Elroy van Seventer, Stefan van Asperen, Johan Don, Lester van Kaam, Jeroen van Balen en Renaldo van Emmerik. Maar het verschil was ook met de vele afwezigen nog aanzienlijk. Bij Rockanje op de linksachter positie Anton van Vliet, die een aantal jaren het rood gele shirt van Rozenburg om de schouders had.

Zaterdag Nieuwenhoorn

Voor de competitie begint speelt Rozenburg nog een vriendschappelijke wedstrijd. Zaterdag 17 januari is aan de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis Nieuwenhoorn de tegenstander. Die wedstrijd begint om 15:00 uur