Een weerzien met veel oude bekende zo lijkt de poule waarin Rozenburg na de zomerstop gaat spelen. Een wedstrijd waar alvast naar zal worden uitgekeken is die tegen Bernisse, de ploeg waar Rozenburger Ronard Venekamp aan zijn trainerscarrière gaat beginnen. Bernisse komt uit de 4e klasse. Maar voor Venekamp, die zijn hele voetbalcarrière op West heeft gespeeld en later in de technische staf en op het trainingsveld stond bij Rozenburg A1, Rozenburg 3 en afgelopen seizoen betrokken was bij Rozenburg 2, zeker een speciale wedstrijd. Nu dus op de bank met het opdruk ‘Gasten’.

 

Dit zijn de tegenstanders van de Rood Gelen: Bernisse, Botlek, HBSS, Leonidas, Nieuwenhoorn, Pernis, Poortugaal, Rhoon, RHS, Rockanje, Rozenburg, Victoria’04, Vlotbrug en Zestienhoven.

Botlek komt uit de 2e klasse en wist Rozenburg in de nacompetitie uit te schakelen. Leonidas, Poortugaal, Rhoon, Rijnmond Hoogvliet Sport, Victoria ’04, Vlotbrug en Zestienhoven zaten ook het afgelopen seizoen in de competitie bij Rozenburg. HBSS, Rockanje en Nieuwenhoorn zijn nieuw voor Rozenburg in competitieverband. Pernis is een ploeg waar in het verleden in hogere klasse tegen gespeeld werd. Bernisse, Rockanje en HBSS komen uit de 4e klasse. Pernis en Botlek uit de 2e klasse.

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Monday the 26th. .