Het balletje rolt weer bij de meeste amateurclubs in onze regio. Eigenlijk is de vakantie nog maar net begonnen maar voor de selectieteams van de voetbalverenigingen staat de agenda vol trainingen, vriendschappelijk voetbal en bekerwedstrijden voordat op 5 september de competitie weer begint. Ook voor v.v. Rozenburg is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Afgelopen maandag was de eerste training onderleiding van de nieuwe trainer Dennis Zaal.

 

De selectie v.v. Rozenburg 2015 - 2016           

Bij Rozenburg zijn een aantal spelers vertrokken waaronder Jordie de Groot, Yoeri Bak, Renaldo van Emmerik en doelman Benny van der Meer. Gerard de Niet heeft zich voor de A-selectie afgemeld. Ook zijn er nieuwe gezichten op sportpark West. Van Nieuwenhoorn kwamen Dennis Nijkamp en Sander van Pelt. Joris van Driel en Floris van den Heuvel komen van Brielle, waar ook Rozenburger Selim Su de afgelopen jaren speelde. Su komt weer terug naar waar het ooit begon. Frank Schipper komt van HVC'10 uit Hoek van Holland en doelman Michel Verweij komt over van SV Charlois.

Wedstrijden in de voorbereiding

Datum

thuis

 

uit

tijdstip

5-8-2014

Rozenburg

-

Friends4jef

? ? ?

8-8-2014

Pelikaan 1

-

Rozenburg 1

15:00

15-8-2014

Rozenburg

-

VDL 1

14:30

 

Bekertoernooi

Rozenburg is voor het beker ingedeeld in een poule samen met Transvalia (zo), WCR (za) en NBSVV (za). Alle drie de tegenstanders zijn vierdeklassers. NBSVV is een oude bekende voor de Rood Gelen. De ploeg uit Nieuw Beijerland was in het verleden regelmatig tegenstander in de competitie. Met natuurlijk staat de verloren wedstrijd, het werd 2-1 in het voordeel van NBSVV, om het kampioenschap in de 3e klasse in het seizoen 2009-2010 in Abbenbroek nog op het netvlies. Als derdeklasser lijkt Rozenburg op voorhand de te kloppen tegenstander in de poule. Rozenburg speelt Op zaterdag 25 augustus thuis tegen WCR en de beide ander wedstrijden zijn uitwedstrijden. Op 22 augustus tegen Transvalia en op 29 augustus tegen NBSVV.

Datum

thuis

 

uit

tijdstip

22-8-2015

Transvalia

-

Rozenburg

? ? ?

25-8-2015

Rozenburg

-

WCR

14:30

29-8-2015

NBSVV

-

Rozenburg

? ? ?

 

De competitie 2015 - 2016

Rozenburg begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Victoria '04 op 5 september 2015. De eerste thuiswedstrijd is op 12 september tegen Vlotbrug. Victoria en Vlotbrug zaten ook het afgelopen seizoen bij Rozenburg in de competitie. In Vlaardingen verloor Rozenburg met 3-2 van Victoria. De thuiswedstrijd tegen Vlotbrug liep uit op een zeperd. De ploeg van Tom Larssen won in de ouverture van de vorige competitie met 1-3. Na Vlotbrug staan wedstrijden tegen Pernis, Poortugaal en Nieuwenhoorn op het programma. Of de start van Rozenburg dit seizoen anders, lees beter, zal gaan verlopen moet nog blijken. Veel te vroeg voor speculaties.

Datum

thuis

 

uit

5-9-2015

Victoria '04

-

v.v. Rozenburg

12-9-2015

v.v. Rozenburg

-

Vlotbrug

19-9-2015

Pernis

-

v.v. Rozenburg

26-9-2015

v.v. Rozenburg

-

Poortugaal

3-10-2015

Nieuwenhoorn

-

v.v. Rozenburg

 

Binnenkort het volledige programma van de 3e klasse D.

 

 

 

 

De eerste wedstrijd die Rozenburg zal spelen is een vriendschappelijke wedstrijd tegen het team Friends4jef. Een team van vrienden van de op 18 jarige leeftijd overleden Jeffrey de Jong die een aantal jaren geleden aan kanker is overleden, op 4 juni 2006 om precies te zijn. Jeffrey de Jong was speler van Hellevoetsluis. Elk jaar spelen zijn vrienden een Memorial Match tegen een bekende ploeg met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderhuis - Het Hosoice Calando en Kika. Die Memorial Match wordt gespeeld op 19 augustus 2015 tegen een World Master Team, een team van bekende Nederlanders/voetballers. In voorbereiding op die wedstrijd speelt het team een wedstrijden tegen een minimaal een derdeklasser of gelijkwaardig, dit jaar dus Rozenburg. Doelman Stephan van Asperen zal minimaal één helft het doel van Friends4jef verdedigen en waarschijnlijk één helft onder de lat staan bij Rozenburg. De doelman van Rozenburg zal ook op 19 augustus bij Frends4jef spelen. Naast Stephan van Asperen zullen tal van bekende spelers in het team van Friends4jef spelen zoals Jan Tuitel, Jeffrey Duynstee, Wouter Besters, Aron Verboom, Bram van Aken, Jerrol Poot .........

Kortom het balletje rolt weer

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 4th. .