De competitie is nog maar net begonnen en titelkandidaat Rozenburg, de Rood Gelen willen meedoen om de prijzen, is al opzoek naar vertrouwen. Na een goede voorbereiding op weg naar de competitie liep de ploeg van Dennis Zaal afgelopen zaterdag tegen Victoria een deukje op in het tijdens het bekertoernooi en de vriendschappelijke wedstrijden zo mooi opgepoetste blazoen. Winst tegen Vlotbrug kan de ploeg weer het nodige vertrouwen geven. Maar voor die winst komt ook trainer Tom Larssen met zijn Vlotbrug naar sportpark West.

Hooggespannen verwachtingen

Welk scenario er ook uit de kast wordt gehaald, Rozenburg moet winnen om de hooggespannen verwachtingen waar te maken en al niet vroeg in het seizoen achter de feiten aan te lopen. Als je mee wilt doen voor het kampioenschap kan je na twee wedstrijden onmogelijk met lege handen staan. Tegenstander Vlotbrug verloor vorige week van Botlek en misschien kreeg de ploeg van Larssen daar wel te weinig. In ieder geval was er een hoofdrol weggelegd voor Renaldo van Emmerik die met twee treffers een groot aandeel had in de overwinning van Botlek. Renaldo van Emmerik droeg vorig seizoen nog het shirt van Rozenburg om de schouders. Trainer Tom Larssen begint bij Vlotbrug aan zijn tweede seizoen. Larssen was voor hij aan de klus bij Vlotbrug begon 7 jaar trainer bij Zuidland en met succes. Hij verliet Zuidland in de eerste klasse. In 7 jaar van de bodem van de vierde klasse naar de eerste klasse is een prestatie die vermeld mag worden. Voor een dergelijke klus bouwen aan een succesvol team is Larssen ook naar Vlotbrug gekomen. Vorig seizoen eindigde Larssen met Vlotbrug op plaats zes. Als Vlotbrug stapjes wil maken zal de blik naar boven zijn gericht en gezien de wedstrijd tegen Botlek een ploeg om rekening mee te houden. Winst is dan wel voor Rozenburg de opgave voor zaterdag, maar eenvoudig een ander verhaal.

Het programma voor 12 september 2015

Thuis

 

Uit

Bernisse

-

Zestienhoven

Botlek

-

Rockanje

Leonidas

-

HBSS

Pernis

-

Poortugaal

Rhoon

-

Nieuwenhoorn

Rijnmond HS

-

Victoria '04

Rozenburg

-

Vlotbrug

Vermoedelijke opstelling van Rozenburg.

Veel zal Dennis Zaal niet veranderen aan zijn opstelling, zoals hij na het wegvallen van Jeroen van Balen speelde tegen Victoria. Natuurlijk zijn er vraagtekens. Lennart Quak was er tegen Victoria niet bij. Als Quak kan spelen zou Dennis Zaal wel eens voor een goed aanspeelpunt, Lennart Quak kunnen kiezen boven de grillige Selim Su om het scorend vermogen van de achter de spitsen speldende Sander van Pelt optimaal te benutten. Jeroen van Balen heeft deze week niet getraind en zal zeker vanaf de kant moeten toekijken. Zaal zal waarschijnlijk kiezen voor Dennis Nijkamp op de linksback plaats en Leon Nigg in het centrum. Kiest Dennis Zaal voor Stefan van Es of voor Joris van Driel op het middenveld? Vermoedelijke opstelling: Stephan van Asperen als doelman. Achterhoede met Dennis Nijkamp, Elroy van Seventer, Leon Nigg en Lester van Kaam. Middenveld met Kenan Yilmaz, Sander van Pelt en Stefan van Es. Aanval met Floris van den Heuvel, Lennart Quak/Selim Su en Frank Schipper.  

 

Foto: Tom Larssen (in de periode Zuidland) archief sportenrozenburg

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 12th. .