Er zijn meerdere redenen voor de ploeg van Dennis Zaal om zich te revancheren zaterdag in de wedstrijd tegen Pernis op sportpark West. De laatste twee competitiewedstrijden werden verloren met 1-0. En in de heenwedstrijd in Pernis gaf Rozenburg in de slotfase een 0-2 voorsprong weg en kwam naar huis met maar één schamel puntje. En dan is er nog de onrust op sportpark West, kan Zaal die onrust bij zijn ploeg weghouden, zodat het weer over voetballen gaat.

 

Rozenburg lijkt de aansluiting met de top van de derde klasse D te verliezen en we kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat er op dit moment andere belangen spelen dan dat de focus op promotie naar de tweede klasse is gericht. Niemand is groter dan de club lijkt even niet te gelden op sportpark West. Maar los daarvan zal de selectie zich moeten richten op de resultaten. Winst tegen Pernis is een 'Must' om de aansluiting niet helemaal uit het vizier te verliezen. We vragen Elroy van Seventer (T)rots in de branding hoe de week is verlopen en kijken naar de wedstrijd van zaterdag.

Elroy van Seventer

Wat goed te maken tegen Pernis de heenwedstrijd een 0-2 voorsprong weggegeven!

"Hebben inderdaad wat goed te maken tegen Pernis, wat je zegt, een 2-0 voorsprong weggegeven. Was niet nodig geweest, dus daar hebben we van geleerd. Pernis heeft een ploeg met een aantal goede spelers, maar ook een aantal mindere. Als team moeten we zaterdag zorgen voor de eerste overwinning van 2016."

De laatste twee competitie wedstrijden met 1-0 verloren (Zestienhoven en Vlotbrug), kunnen jullie de onrust (opstappen TC) nog buiten de ploeg houden en de focus weer op voetbal krijgen?

"Laatste twee competitiewedstrijden inderdaad verloren, met name vorige week was zonde. Tot de ZESTIEN speelde we aardig, maar we creëerde te weinig kansen. We geven ook niks weg, maar toch verliezen en dat is zonde. Het is zonde voor de vereniging dat de TC is opgestapt, jammer dat het zover heeft moeten komen. Maar als wij als team nog wat van dit seizoen willen maken moeten we dat achter ons laten en allemaal onze best doen om elke wedstrijd te winnen, ongeacht een ieder z'n mening over de hele situatie."

Winnen is zaterdag een must om de aansluiting voor nacompetitie niet te verliezen, hoe staat de ploeg er voor?

"Winnen is zeker een must! Door de resultaten vorige week hebben we niet echt grote schade opgelopen, alleen Leonidas is wat uitgelopen. Maar onder ons staat het ook nog dicht bij elkaar, dus als we morgen niet winnen kunnen we zomaar 8e of 9e staan. Maar als we de drie punten thuis houden blijven we gewoon nog mee doen achter Nieuwenhoorn voor plek 2."

Het programma voor 30 januari 2016

Thuis

 

Uit

Bernisse

-

Vlotbrug

Botlek

-

Victoria '04

Leonidas

-

Poortugaal

Rhoon

-

HBSS

Rijnmond HS

-

Rockanje

Rozenburg

-

Pernis

Zestienhoven

-

Nieuwenhoorn

Vermoedelijke opstelling van Rozenburg.

Vince Lissenberg is geschorst en zal ontbreken zaterdag. Daarentegen komt Dennis Nijkamp weer terug van een schorsing en is ook Lennart Quak weer fit. Een aantal wijzigingen ten opzichte van vorige week. Kenan Yilmaz heeft deze week wegens privé omstandigheden niet getraind. En ook is de vraag of Stephan van Asperen weer wedstrijdfit is na zijn liesoperatie anders zal Silvio Spiessens het doel weer verdedigen.

Vermoedelijke opstelling: Stephan van Asperen/Silvio Spiessens als doelman. Achterhoede met Leon Nigg, Dennis Nijkamp, Elroy van Seventer en Rick Tas. Middenveld met Kenan Yilmaz/Stefan van Es, Sander van Pelt en Joris van Driel. Aanval met Floris van den Heuvel, Lennart Quak en Onur Zaif.  

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 12th. .