Zaterdag staat de wedstrijd Rozenburg tegen Nieuwenhoorn op het programma. De koploper komt punten ophalen en of Rozenburg dat kan verhinderen is nog maar de vraag. Nieuwenhoorn wil en gaat naar de 2e klasse en Rozenburg had ook die intentie. Zaterdag kan coach Dennis Zaal met zijn team kijken of het dat niveau aan kan. Makkelijk zal het zeker niet worden. Nieuwenhoorn verloor nog maar één keer en speelde ook een keertje gelijk. In de heen wedstrijd verloor Rozenburg in de slotfase en kon over grote delen van de wedstrijd tegenstand bieden. Of dat zaterdag ook kan?

Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Poortugaal leek het wel of Rozenburg alle leed van de afgelopen periode van zich af speelde. Een meer dan verdiende overwinning in de uitwedstrijd met 1-5. En of de wedstrijd tegen de koploper nu op tijd komt of te vroeg zal zaterdag moeten blijken. Nieuwenhoorn is in ieder geval een ploeg waar tegen gevoetbald kan worden, en een ploeg die voetbal ook toestaat. Maar ook een ploeg die als het even tegen zit een tandje kan bij schakelen en dat heeft de ploeg al heel veel punten gebracht.

Kenan Yilmaz

"Wel lekker zo'n overwinning tegen Poortugaal. We speelden zeker niet slecht maar Poortugaal was wel meer met zichzelf bezig dan met ons. Dat merkte je zeker op het einde de wedstrijd. We hadden een goede wedstrijd instelling en we hebben dat van het begin af aan aangetoond. Die instelling moeten we zaterdag ook brengen tegen Nieuwenhoorn. Het waren de resultaten van hard trainen en dat zag je terug in de wedstrijd. Hoop wel dat we tegen Nieuwenhoorn op het veld kunnen spelen. We moeten 90 minuten volledige concentratie hebben en vooral spelen vanuit onze taak. Elke wedstrijd krijg je kansen en die moet je benutten. Waarschijnlijk niet zoveel als vorige week, dus zullen we scherp moeten zijn. Als we de kansen kunnen benutten hebben we kans, zo simpel is dat. Misschien kunnen we iets moois neerzetten."

 

Het programma voor 20 februari 2016

Thuis

 

Uit

Bernisse

-

HBSS

Botlek

-

Poortugaal

Rhoon

-

Pernis

Rijnmond HS

-

Leonidas

Rockanje

-

Vlotbrug

Rozenburg

-

Nieuwenhoorn

Zestienhoven

-

Victoria '04

Vermoedelijke opstelling van Rozenburg.

Dennis Nijkamp is weer terug bij de selectie, was ziek en heeft de laatste wedstrijd tegen Poortugaal moeten missen. Dennis zal ongetwijfeld de back positie innemen. Daardoor zal Dave Zaal zijn taken op de bank als assistent weer opnemen en niet spelen. Stefan van Es zal weer in het centrum van de verdediging spelen. Floris van den Heuvel is niet beschikbaar en op die positie zal ongetwijfeld Selim Su spelen. Of de coach moet kiezen voor de snelheid van Frank Schipper. Voor Sander van Pelt en Dennis Nijkamp een weerzien met oude bekende alhoewel er niet veel spelers van het vorige seizoen zaterdag in de basis zullen staan van Nieuwenhoorn coach Steef Buijs.

Vermoedelijke opstelling: Silvio Spiessens als doelman. Achterhoede met Dennis Nijkamp, Stefan van Es, Elroy van Seventer en Rick Tas. Middenveld met Kenan Yilmaz, Sander van Pelt en Joris van Driel. Aanval met Selim Su, Lennart Quak en Onur Zaif.  

  

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 12th. .