Vorig jaar april werd Bryan van der Laan ook al eens geopereerd aan zijn knie van het fluwelen linkerpootje. Een operatie waardoor hij het seizoen bij Excelsior Maassluis niet kon afmaken. Eigenlijk was het na die operaties kwakkelen met de knie van de Rozenburger. Na een paar weken intensief trainen en spelen steeds weer last. Afgelopen dinsdag was Bryan terug bij de chirurgen van de Medinova Kliniek Zestienhoven.

 

"Na de vorige operatie was ik eigenlijk nooit klachten vrij", vertelde Bryan na zijn operatie. "Het is allemaal best wel snel gegaan. Gelukkig want zo komt het seizoen, de terugkeert naar Rozenburg niet in gevaar. Maar het bleef kwakkelen, dan ging het weer een tijdje goed, dan weer last van vocht. Tot december heb ik het een beetje laten gaan. Maar de klachten kwamen toch steeds terug. In Januari ben ik dan uiteindelijk toch teruggegaan naar de Medinova kliniek en met een MRI geconstateerd dat er toch weer een scheurtje zat in mijn meniscus, zelfde knie maar nu op een andere plaats. Dat mag je dan pech noemen. Gisteren (29 maart red.) dan weer geholpen. Ze hebben nu het grootste gedeelte van de meniscus weggehaald en alles wat kapot was is nu weg. Morgen start ik al met revalideren en gaat het verband er af. Je krijgt dan oefeningen mee waar je mee aan de slag moet. Zolang is het nog niet geleden van de vorige keer dus die ken ik nog wel uit mijn hoofd. Zo als het er nu uit ziet op tijd fit voor het nieuwe seizoen. Ga vroeg op vakantie dus hoop in juni wel weer met een bal voor mezelf aan de slag te kunnen. Die knie en het been moeten weer sterker worden. Ik heb er alle vertrouwen in en de artsen ook, dus voor het nieuwe seizoen sta ik er weer."

Bryan was al aan het trainen bij Rozenburg

Nadat Bryan van der Laan de beslissing had genomen om terug te keren naar sportpark West heeft hij ook alvast de trainingen bij Rozenburg opgepakt. "Was wel even wennen", vertelde Bryan over die trainingsdagen. "Een ander niveau dat is natuurlijk begrijpelijk. Maar leuk om weer in de groep op sportpark West te trainen. Bij de clubs waar ik tot nu toe heb gespeeld ( Feyenoord, RKC en Excelcior Maassluis red. ) was het twee passes vooruit denken, vooral met de snelle positiewisselingen. Dat gaat in de derde klasse natuurlijk nog wat anders. Maar ik hoop volgend seizoen mijn steentje bij te dragen om Rozenburg toch naar een hoger niveau te brengen. Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze en er erg veel zin in."

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 11th. .