Zaterdag komt Victoria naar sportpark West. De ploeg van trainer Ton Rekkelhof speelt nog mee voor de prijzen en zo'n prijsje zou zeker een beloning zijn en een mooi afscheid voor de vertrekkende trainer. Eigenlijk had de wedstrijd een topper moeten zijn in de 3e klasse maar Rozenburg heeft het al in een vroeg stadium aflaten weten. Het lijkt wel of Rozenburg alleen nog maar met volgend seizoen bezig is.

Personele problemen te over bij de thuisploeg. Maar ook daar lijkt Rozenburg het hoofd in de schoot te hebben gelegd. Rozenburg heeft zich veilig gespeeld en denkt nog wel aan de 4e plaats op de ranglijst maar erg veel verder dan denken komt het niet bij de ploeg van Dennis Zaal, die overigens zaterdag niet op de bank zal zitten en verblijft op dit moment in Zuid-Afrika. De honneurs zullen worden waargenomen door Dave Zaal de assistent. Victoria komt voor de punten dat moge duidelijk zijn en Rozenburg speelt min of meer plichtmatig de wedstrijden uit. Anders kunnen we het niet noemen na het belabberde spel van de laatste weken tegen Bernisse en Zestienhoven. Eigenlijk is het na de winterstop misgegaan, enerzijds het wegvallen van de TC en anderzijds het missen van een TC in een periode waar afspraken gemaakt moeten worden voor het volgende seizoen. De focus had moeten liggen op dit seizoen daar waren ondanks het verlies van een aantal belangrijke spelers na de winterstop kansen om mee te spelen voor de prijzen. Het volgend seizoen had wat meer op de achtergrond moeten blijven. Nu al komt de druk op het volgende seizoen te staan. Ontegenzeggelijk komt er volgend seizoen kwaliteit naar sportpark West, maar dat is niet altijd een garantie voor succes. Maar eerst dit seizoen afmaken en de wedstrijd tegen Victoria spelen. Het zal anders moeten dan de laatste weken om het de Vlaardingers moeilijk te maken. Victoria is met alle respect voor Bernisse en Zestienhoven van een ander kaliber. Victoria is een voetballende ploeg met veel kwaliteit en of Rozenburg het op kan brengen om het de Vlaardingers lastig te maken? We vragen het aan aanvoerder Kenan Yilmaz, die zich ongetwijfeld een ander afscheid had voorgesteld. En die we tussen de regels door horen twijfelen over zijn eerder genomen besluit na dit seizoen te stoppen.

Aanvoerder Kenan Yilmaz

"Het afscheid van het voetballen had ik me inderdaad anders voorgesteld. Toen ik besloot te stoppen had dat vooral met de privésituatie te maken. Ziekte van mijn beide kinderen en de werksituatie. Maar naarmate het einde van het seizoen nadert, slaat de twijfel toe. Zo wil ik eigenlijk geen afscheid nemen van het voetbal en denk er aan om nog een jaartje door te gaan. Ik heb het nog reuze naar mijn zin bij Rozenburg. Zou zeker mijn eerste optie zijn. Maar eens kijken hoe het zich ontwikkeld. Eerst de wedstrijd tegen Victoria. Een voetballende ploeg waar tegen het leuk spelen is. We hebben wat mutaties maar zeker niet op voorhand kansloos. Verder zal ik me onthouden van de clichés die hebben we de laatste weken niet waar gemaakt. Jammer dat Rozenburg in deze situatie terecht is gekomen. Dat heeft de ploeg niet verdiend en zeker de aanhang niet."

Het programma voor 30 april 2016

Thuis

 

Uit

Bernisse

-

Rockanje

Botlek

-

Vlotbrug

Leonidas

-

Nieuwenhoorn

Pernis

-

HBSS

Rhoon

-

Poortugaal

Rijnmond HS

-

Zestienhoven

Rozenburg

-

Victoria '04

Vermoedelijke opstelling van Rozenburg.

Maik den Ouden geschorst, Elroy van Seventer en Floris van den Heuvel niet beschikbaar en Dave Zaal op de bank als coach. Het zal lastig worden voor de assistent om de juiste strategie op de mat te leggen. Voor doelman Stephan van Asperen is het seizoen over (later zijn verhaal op deze site). Dennis Hijkamp komt nog niet aan spelen toe. We laten ons verrassen wat er uit de hoge hoed getoverd wordt. Aanvoerder Kenan Yilmaz is ook nog een twijfelgeval hij kampt met lichte hamstring problemen. Zoveel vraagtekens in de vermoedelijke opstelling dat het nu echt koffiedik kijken is.

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Saturday the 11th. .