Nog steeds ongeslagen is de ploeg van Dennis Zaal, Rozenburg. En dat zou tot aan de winterstop wel eens zo kunnen blijven, daarvoor mag Rozenburg de komende drie wedstrijden niet verliezen. Zeker niet onmogelijk alhoewel de ploeg van Zaal wat kleine haarscheurtjes vertoond. Drie keer speelden de Rood Gelen gelijk en zeker de laatste wedstrijd tegen ’s Gravendeel onnodig.

Alleen de winst telt zaterdag in Nieuw-Beijerland. NBSVV verkeerd in de onderste regionen van de ranglijst en moet Rozenburg de lastige uitwedstrijd tegen de promovendus om kunnen zetten in winst. Middenvelder Paul Santra heeft minder goede herinneringen aan de NBSVV. Afgelopen seizoen verloor hij met zijn toenmalige ploeg Vierpolder, in de nacompetitie, van de ploeg uit Nieuw-Beijerland. NBSVV promoveerde door de winst op Vierpolders naar de 3e klasse. Ook Rozenburg speelde in het verleden vaker in de zelfde afdeling als NBSVV. Het waren vaak geen makkelijke wedstrijden en dat zal het aanstaande zaterdag zeker ook niet zijn.

In het spoor van Rhoon

Voor de winterstop staan naast de wedstrijd zaterdag tegen NBSVV ook nog de wedstrijden thuis tegen WFB en uit tegen SSS op het programma. Het winterkampioenschap heeft Rozenburg niet meer zelf in de hand, daarvoor moet Rhoon een misstapje maken. De ploeg van trainer Marco van Rijn krijgt uit nog Pernis en GOZ en thuis ’s Gravendeel. Bij Rozenburg is het de laatste wedstrijd dat Stephan van Asperen en spits Lennart Quak moeten toekijken wegens de rode prenten uit de wedstrijd tegen GOZ. Vorige week speelde Rozenburg niet, voor de beker uitgeschakeld en de wedstrijd in de Regio Rijnmond Cup werd afgelast.

Aanvoerder Elroy van Seventer

Rozenburg speelde de laatste 2 competitiewedstrijden gelijk, tijd voor 3 punten!

Inderdaad, alleen winst telt morgen. Laatste 2 wedstrijden gelijk gespeeld, waarvan de laatste tegen 's Gravendeel erg onnodig was. Zijn nog steeds ongeslagen, maar 2 gelijke spelen schiet weinig op. Kun je misschien voor het puntenaantal beter 1 keer winnen en 1 keer verliezen.

Voor de winterstop (NBSVV, WFB, SSS) op papier nog één lastige wedstrijd, SSS uit. Tijdens de winterstop op de eerste plaats?

We hebben het niet meer in eigen hand nu of we in de winterstop op de eerste plaats staan of niet, dus zullen alle drie de wedstrijd moeten winnen. Of de concurrentie dan punten laat liggen zien we vanzelf wel, maar als wij winnen blijven we sowieso bovenin meedraaien. Op papier is de lastigste SSS, na de eerste periode hebben zij niet meer gewonnen dus ben benieuwd wat zij morgen gaan doen.

Je hebt zelf al een aantal keren tegen NBSVV gespeeld, wat weet je van die ploeg. Wat zijn de kansen?

Vorig jaar hebben we voor de beker nog tegen ze gespeeld, volgens mij was het geen beste wedstrijd maar wonnen we alsnog in de slotfase. Hoe het team er nu uitziet weet ik niet. Ik denk dat we goede kansen hebben morgen, vooral als we ons eigen spel spelen en niet teveel achteruit gaan lopen zoals het laatste half uur tegen 's Gravendeel. Als wij het niveau halen wat we kunnen halen, dan winnen we morgen.

 

Thuis

 

Uit

Bolnes

-

Vlotbrug

sGravendeel

-

SV Charlois

NBSVV

-

Rozenburg

Pernis

-

Rhoon

Rijnmond HS

-

Jonge Spartaan

SSS

-

GOZ

WFB

-

Botlek

Vermoedelijke opstelling.

Het voorspellen van de opstelling bij Rozenburg is zeker geen abracadabra. Ondanks het gelijke spel in de laatste wedstrijd tegen ’s Gravendeel zal de technische leiding niet zoveel veranderingen aanbrengen en starten met de elf die ook tegen ’s Gravendeel in de basis stonden.

Vermoedelijke opstelling: Doel Silvio Spiessens. Achterhoede Jordie de Groot, Elroy van Seventer en Maik den Ouden. Middenveld Onur Zaif, Joris van Driel, Paul Santra, Bryan van der Laan en Sander Arkenbout. Voorhoede Floris van den Heuvel en Nick de Bil.

Foto boven: Paul Santra tijdens de wedstrijd tegen NBSVV voor promotie naar de 3e klasse

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.