Sommige zijn al op vakantie en alles en bij de diverse verenigingen alles al in de zomerstand met ingezaaide velden en onderhoud volop. Toch is het nog niet gedaan met de competitie 2016-2017. Door het wegvallen van Haaglandia (failliet) kan er een ploeg die plaats innemen en dan komt er in de onderliggende klassen ook een plaatsje vrij. Vanavond en zaterdag dus weer voetbal op een aantal velden. Hierbij een deel van de brief die de KNVB rondstuurde en het resterende programma.

 

KNVB

Hierbij informeren u over de te volgen procedure naar aanleiding van het opvullen van open plaatsen in de zaterdagcompetitie. Dit als gevolg van het feit dat Haaglandia/Sir Winston afgelopen seizoen failliet is verklaard en in het seizoen 2017/’18 dus niet meer aan de zaterdagcompetitie van de KNVB district West 2 gaat deelnemen. Mocht uw bestuur naar aanleiding van deze toelichtingen vragen hebben of meer informatie willen, dan kan altijd contact worden opgenomen met Patrick Kok (0343 – 499755), competitieleider seniorenvoetbal.

1e klasse

  1. Haaglandia/Sir Winston 1 komt in het nieuwe seizoen niet meer uit in de zaterdagcompetitie. 2. Hierdoor ontstaat er één open plaats in de 1e klasse. Deze wordt als volgt opgevuld: De twee verliezers van de wedstrijden in de tweede ronde (zie wedstrijden A en B) spelen om één extra plaats in de 1e klasse en wel op de volgende wijze: C. RCL 1 – Nieuwenhoorn 1 17 juni 2017 terrein: Leonidas aanvang: 14:00 uur

2e klasse

  1. Als gevolg van de extra promotie naar de 1e klasse ontstaat er één open plaats in de 2e klasse. Deze wordt als volgt opgevuld: De vier verliezers van de wedstrijden in de tweede ronde (zie wedstrijden A t/m D) spelen om één extra plaats in de 2e klasse en wel op de volgende wijze (bij loting): E. LYRA 1 – Botlek14 juni 2017 terrein: SVV aanvang: 20:00 uur F. SSS 1 – Naaldwijk 1 14 juni 2017 terrein: Spartaan’20 aanvang: 20:00 uur De winnaars gaan spelen om de laatste extra plaats in de 2e klasse. G. winnaar E - winnaar F Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 17 juni op neutraal terrein.

3e / 4e klasse

  1. Als gevolg van de extra promotie naar de 2e klasse ontstaat er één open plaats in de 3e klasse. Deze wordt als volgt opgevuld: De twee beste nummers 2 van de nacompetitie-poules 1 t/m 9, gebaseerd op het gemiddelde aantal wedstrijdpunten behaald in de nacompetitiepoule, spelen om één extra plaats in de 3e klasse. Van alle nummers 2 zijn er twee teams met een gemiddelde van 2 punten per gespeelde wedstrijd. Dit zijn Linschoten 1 (2 gespeeld 4 punten) en Oegstgeest 1 (3 gespeeld 6 punten). De overige nummers 2 hadden allen een lager puntgemiddelde. A. Linschoten 1 – Oegstgeest 1 17 juni 2017 terrein: Alphense Boys aanvang: 14:00 uur
Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 18th. .