De KNVB heeft de indeling voor de competitie 2017-2018 bekend gemaakt. Rozenburg speelt weer in de derde klasse D. Een indeling met ploegen waar Rozenburg ook het afgelopen seizoen tegen heeft gespeeld maar ook ploegen die tegenstander waren in een wat verder verleden. Zinkwegse Boys, FC Binnenmaas, NSVV en IJVV de Zwerver zijn ploegen uit een verder verleden.

Botlek en RH Hoogvliet Sport, periode kampioenen van het afgelopen seizoen, behoren ook weer tot de tegenstanders en ploegen die zich weer in de top van het klassement zullen willen mengen.

Wie zijn de tegenstanders en hoe stonden ze er het vorig seizoen voor:

 

Team

Vorig seizoen

Geëindigd

1

Botlek

3e klasse D

5e plaats

2

FC Binnenmaas

2e klasse D

11e plaats

3

Charlois

3e klasse D

9e plaats

4

DRL

4e klasse E

3e plaats

5

GHVV

4e klasse F

Kampioen

6

’s Gravendeel

3e klasse D

6e plaats

7

NBSSV

3e klasse D

12e plaats

8

NSVV

2e klasse D

12e plaats

9

Pernis

3e klasse D

8e plaats

10

Rijnmond HS

3e klasse D

2e plaats

11

Rockanje

4e klasse F

2e plaats

12

Rozenburg

3e klasse D

3e plaats

13

Zinkwegse Boys

4e klasse G

Kampioen

14

IJVV de Zwervers

3e klasse C

9e plaats

Rozenburg zal weer als één van de favorieten worden gezien. RHS en Botlek zullen dat zeker ook en FC Binnenmaas en NSVV komen uit de tweede klasse. Ploegen waar de punten niet voor het oprapen zullen liggen. Zeven ploegen die vorig seizoen ook tegenstander waren. En GHVV en Rockanje weer terug in de derde klasse D. Zinkwegse Boys, FC Binnenmaas, NSVV en IJVV de Zwerver geen onbekende voor de ploeg van West maar voor die ontmoetingen zijn toch al van wat jaartjes terug. Bolnes speelt dit seizoen in de derde klasse C en dus dit seizoen geen tegenstander van Rozenburg. Het speculeren kan weer beginnen. In ieder geval zal de ploeg van West mee willen doen voor de prijzen.

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 12th. .