Zaterdag gaat het dan echt beginnen, de strijd om het kampioenschap brandt los. Eerste tegenstander is DRL en moet Rozenburg naar De Leeuwenkuil in Rotterdam Zuid. DRL is een nieuwkomer in de derde klasse D en heeft in de nacompetitie van het vorige seizoen het Vlotbrug van Tom Larsson naar de vierde klasse verwezen. Mitchell de Zeeuw was er in die wedstrijd bij als aanvoerder en speler van Vlotburg. Hij kan zaterdag, nu in het shirt van Rozenburg, revanche nemen, tenminste als hij in de basis staat tegen DRL.

Wat voor waarde moet je als supporter toekennen aan een goede of slechte voorbereiding. Eigenlijk niets het ontbreekt aan de nodige informatie over waarom en hoe ploegen spelen en welke spelers er moeten worden ingepast. Zaterdag komt aan dat gissen een einde. Ploegen die aan de competitie beginnen moeten er staan. Het wordt een halleluja verhaal als je goede wedstrijden op de mat hebt gelegd en een toontje lager als het allemaal wat minder was. We vragen de aanvoerder van Rozenburg naar de wedstrijd van zaterdag.  

Aanvoerder Elroy van Seventer

Eerste tegenstander DRL (uit) wat weet je van die club?

Eerlijk gezegd weet ik er heel weinig van. Heb er volgens mij met Rozenburg nog niet eerder tegen gespeeld. Weet alleen dat ze vorig jaar gepromoveerd zijn en toen tegen Vlotbrug gespeeld hebben. Mitchell ( de Zeeuw, red.) zei dat ze een erg goed team hebben, met name het middenveld. Maar zelf ken ik ze niet goed.

DRL wint in de beker met 6-2 van Overmaas en met 6-0 van Zuiderpark, zegt dit iets over de club of begint het nu pas echt?

Het gaat nu pas beginnen, maar het is natuurlijk altijd wel lekker om een goede voorbereiding te draaien. De uitslagen die jij zegt zijn grote uitslagen, dus er zit best een aardig scorend vermogen in die ploeg. Dat geeft vertrouwen. In tegenstelling tot de voorbereiding bij ons die niet goed was. Maar zaterdag gaat het beginnen en dan moeten we er gewoon staan.

 

Thuis

 

Uit

Botlek

-

Binnenmaas

SV Charlois

-

Rockanje

DRL

-

Rozenburg

‘s Gravendeel

-

NSVV

NBSVV

-

GHVV'13

Pernis

-

Zwervers IJVV

Zinkwegse Boys

-

Rijnmond HS

Vermoedelijke opstelling

Bij Rozenburg zijn Joel da Veiga Martins, Rick Tas en Joris van Driel niet beschikbaar. Stefan van Es is nog een twijfelgeval.

Wel getraind, het was qua armbewegingen wel even wennen dinsdag en ik was meer bezig met de pijn vermijden dan m'n arm te testen. Donderdag ging het beter. Maar een echte test is natuurlijk een wedstrijd, maar ik heb er wel een goed gevoel bij, dus ik kan wel spelen. Of dat ook gebeurd, is aan de trainer”, vertelde Stefan ons op vrijdag morgen. De opstelling is koffiedik kijken, maar duidelijk is dat Rozenburg met een 1-3-5-2 formatie gaat spelen. Stephan van Asperen zal niet ter discussie staan. Laatste linie met Maik den Ouden, Elroy van Seventer en Mitchell de Zeeuw. De twee spitsen zullen ongetwijfeld Floris van den Heuvel en Nick de Bil zijn Op het middenveld zijn Sander Arkenbout, Jordie de Groot, Bryan van der Laan en Onur Zaif. Daar zal Paul Santra ongetwijfeld de nummer 6 positie weer innemen. Jordie de Groot zal dan op het middenveld meer aanvallend dan verdedigend spelen. Of de trainer Lennart Quak op het netvlies heeft staan voor een start in de basis? En vooral wie verhuist dan naar de bank?

 

De wedstrijd begint op 23-9-2017 om 15:00  uur

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.