De eerste driepunten zijn binnen maar of de ploeg van Dennis Zaal nu ook de weg naar boven toe heeft ingeslagen moet zaterdag blijken in de lastige uitwedstrijd tegen ’s Gravendeel. Winst op sportpark De Trekdam is nodig om het vertrouwen weer een boost te geven. Rozenburg zal niet kunnen beschikken over de geblesseerde Maik den Ouden en Joris van Driel. Maar de selectie moet breed genoeg zijn om deze blessures op te vangen.

’s Gravendeel is een lastige tegenstander voor Rozenburg. Vorig seizoen werd er twee keer gelijk gespeeld. Vorig seizoen op de Trekdam speelde de Rood Gele met een fantasie opstelling en was Nick de Bil de enige spits. Vooral de verdediging en doelman Stephan van Asperen konden de schade voor Rozenburg beperken. Het werd 1-1. Een uitslag die zaterdag niet voldoende zal zijn om het blazoen op te poetsen. Winst is het enige wat telt voor de ploeg van Dennis Zaal. Rozenburg zal Bryan van der Laan moeten missen tegen ’s Gravendeel, de spelbepaler is voor werk in Spanje. Of spits Joel da Veiga Martins in de basis staat? Da Veiga Martins was wegens werkzaamheden niet in staat om te trainen en of dat een plaats op de bank wordt?

Aanvoerder Elroy van Seventer

Is de weg naar boven ingezet na de winst op Zinkwegse Boys of is het nog te vroeg voor een halleluja stemming. Rozenburg door blessures en afwezige speler waarschijnlijk weer met een gewijzigde (basis)opstelling, nadelig???

“Het is nog wel een beetje vroeg voor een halleluja stemming, we hebben pas 1 wedstrijd gewonnen. Maar goed, dat was wel een belangrijke overwinning. Het spel was misschien nog niet goed, maar we hebben voldoende kansen gecreëerd uiteindelijk gewonnen. Daar ging het zaterdag om. Aankomende zaterdag een aantal afwezigen inderdaad, dus dat zullen we op moeten vangen. Het is soms wel vervelend dat je niet een aantal weken met dezelfde basisopstelling kunt spelen, maar we hebben een brede selectie waarin een hoop spelers aan elkaar gewaagd zijn. Dus qua kwaliteit maakt het dan niet veel uit. De selectie is breed zat om de afwezigen van aankomende zaterdag op te vangen dus er zullen er morgen gewoon 11 aan de aftrap staan.”

Vorig seizoen een gelijkspel op de trekdam, ’s Gravendeel een ploeg dit seizoen voor de prijzen. Hoe schat je de kansen in tegen ’s Gravendeel.

 

Thuis

 

Uit

Binnenmaas

-

Zwervers IJVV

Botlek

-

Rockanje

SV Charlois

-

Rijnmond HS

DRL

-

GHVV'13

‘s Gravendeel

-

Rozenburg

Pernis

-

NSVV

Zinkwegse Boys

-

NBSVV

“Vorig jaar 2x gelijk gespeeld tegen 's Gravendeel ja. Thuis gaven we volgens mij een 2-0 voorsprong weg. Vorig jaar uit bij hun was een van de laatste wedstrijden van het seizoen, toen hadden we nog een kleine kans op de nacompetitie maar ook een hoop personele problemen waardoor we uiteindelijk begonnen in een 4-5-1 opstelling. Dat werd niet wat we ervan verwacht hadden en we kwamen niet verder dan een puntje. Moet ik wel zeggen dat 's Gravendeel veruit de meeste kansen had die wedstrijd. Het zal zaterdag een lastige wedstrijd worden, ik vind 's Gravendeel altijd wel een goede ploeg hebben. Maar het is voor ons belangrijk dat we die wedstrijd winnen, anders staan we gelijk ver achter en dat willen we niet hebben!”

Vermoedelijke opstelling

Bij Rozenburg zijn Joris van Driel en Maik den Ouden nog steeds niet beschikbaar wegens een blessure. Maik den Ouden hamstring blessure en Joris van Driel de enkelblessure. Bryan van der Laan kan wegens werk niet spelen. Rozenburg ongetwijfeld in een 3-5-2 opstelling. Kiest Dennis Zaal voor Ruud Hakbijl of Vince Lissenberg als rechterverdediger en wie gaat Bryan van der Laan vervangen. En met welke spitsen gaat Zaal spelen. Zaal zal niet het hele elftal door elkaar willen gooien. Arkenbout kan ook op ’Tien’ spelen maar dan komt de linkerflank in gevaar. Zou Nick de Bil dan de spelverdeler moeten worden op de Trekdam en Quak en Van den Heuvel in de spits? Of komt Joel da Veiga Martins, in het clubbelang, toch in de basis?

Doel: Stephan van Asperen. Achter: Mitchell de Zeeuw, Elroy van Seventer, Vince Lissenberg. Midden: Sander Arkenbout, Jordie de Groot, Stefan van Es, Nick de Bil en Oner Zaif. Voor: Lennart Quak en Floris van den Heuvel.

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.