Zaterdag de uitwedstrijd tegen Pernis. Het is voor de Rood Gelen een beetje als ‘The match after de match before’ Rozenburg won al vaker dit seizoen met mooie uitslagen maar wist daar nooit in de volgende wedstrijd een vervolg aan te geven. Is de ploeg van Mark van Os uit het dal en neemt de ploeg na de mooie en goede wedstrijd tegen DRL van afgelopen zaterdag, ook in en tegen Pernis de punten mee terug in de tas.

In de heenwedstrijd verloor Rozenburg met 2-3 in een wedstrijd vol randverschijnselen, makkelijke geven penalty, doelman van Pernis die hands maakt buiten de zestien, wegglijden van rood gele verdedigers waardoor doelpunten ontstonden. Het werd ook het inluiden van ruimoerige tijden op West en de trainerswissels. Die tijd ligt achter Rozenburg. Mark van Os kijkt vooral vooruit en wil van zijn ploeg weer een toonaangevende ploeg in de derde klasse D maken met de blik gericht op de tweede klasse. Streep onder die tijden en blik op de toekomst. Als de ploeg van Mark van Os het spel van de wedstrijd tegen DRL weer op de mat weet te leggen moeten er in Pernis punten te behalen zijn. We kijken met Elroy van Seventer terug op de wedstrijd tegen DRL, zijn spel en de wedstrijd tegen Pernis.

Elroy van Seventer

Weer eens een basisplaats hoe was voor jou de wedstrijd tegen DRL? “Als ploeg ook een revanche op de 7-1 nederlaag van de eerste competitiewedstrijd. Ik denk dat de wedstrijd van zaterdag een goede wedstrijd was, zowel voor mezelf als voor het team. DRL heeft eigenlijk maar één kans gecreëerd in de eerste helft en in de tweede helft nog een gevaarlijke vrije trap die goed gepakt werd door Silvio. We stonden goed achterin met Maik en ik in het centrum en Sander en Ruud aan de zijkant en ook de aansluiting met het middenveld was goed. Redelijk revanche genomen op de eerste wedstrijd die we dik verloren, maar we hadden ook nog wel wat meer doelpunten kunnen en mogen maken. Dat is ook het enige minpuntje wat de trainer aan gaf.”

Rozenburg won dit seizoen wel vaker met knappe cijfers, maar twee wedstrijden achterelkaar gewonnen nog niet.Dit seizoen inderdaad nog niet twee keer achter elkaar gewonnen, zoals je zegt af en toe wel goed cijfers neer gezet bijvoorbeeld tegen de Zwervers en Zinkwegse Boys, maar daarna werd daar geen gevolg aan gegeven. Nu moeten we dat zien te voorkomen, anders is de overwinning van vorige week niks waard geweest. Hebben in uitwedstrijden ook nog maar 2 punten gepakt, tegen 's Gravendeel en Rockanje, dat is natuurlijk ook veel te weinig. Laten we dat morgen maar meer dan verdubbelen.”

Wat weet je van Pernis dit seizoen, op West verloren, zaterdagwinst?“De thuiswedstrijd verloren we met 2-3, zij waren toen veel scherper dan dat wij waren en wonnen denk ik ook wel terecht. Pernis staat nu 6 punten onder ons dus die zullen er alles aan doen om dat gat te dichten naar 3 punten. Als wij winnen zetten we ze op 9 punten en kunnen we denk ik wel zeggen dat we uit de onderste regionen weg zijn. Wordt nog wel even afwachten op welk veld we zullen spelen, gezien de harde velden, maar dat moet uiteindelijk niks uitmaken voor ons. We zullen gewoon moeten winnen!

Vermoedelijke opstelling

Never change a winning team’, maar of ook Mak van Os dit vindt voor de wedstrijd tegen Pernis is nog maar de vraag. Tegen DRL was Jordie de Groot geblesseerd en zou wel weer eens terug in de basis kunnen komen.

Thuis

 

Uit

Binnenmaas

-

NSVV

Botlek

-

Zwervers IJVV

SV Charlois

-

NBSVV

DRL

-

Rijnmond HS

sGravendeel

-

Rockanje

Pernis

-

Rozenburg

Zinkwegse Boys

-

GHVV'13

Maar De Groot is niet helemaal klachten vrij, lijkt een bovenbeen blessure te hebben? Ruud Hakbijl vorige week uitgevallen heeft geen last van een scheenbeenblessure en is wedstrijdfit.

Vermoedelijke opstelling: Doel Silvio Spiessens. Achter: Ruud Hakbijl; Maik den Ouden; Elroy van Seventer; Sander Arkenbout. Middenveld: Vince Lissenberg; Bryan van der Laan; Paul Santra. Voor: Omer Ayyildiz; Nick de Bil; Floris van den Heuvel.

 

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.