Op sportpark West krijgt de selectie voor het seizoen 2018-2019 steeds meer vorm. Ook Rozenburgers Maik den Ouden en Onur Zaif hebben toegezegd ook volgend seizoen op West te spelen. Op sommige websites werd ook de komt van Thomas Melching vermeld. De kans dat de speler van Hellevoetsluis komt behoort zeker tot de mogelijkheden, maar de definitieve toezegging is nog niet verkregen op West.

 Maik den Ouden verlengt bij Rozenburg.

In navolging van een hoop teamgenoten blijft Maik den Ouden ook komen seizoen VV Rozenburg trouw. De 27e jarige verdediger maakte als B-junior op 16 jarige leeftijd zijn debuut voor het Vlaggenschip, maar vertrok daarna voor 2 jaar naar Spijkenisse om daar de jeugdopleiding af te maken. Na deze 2 jaar in de A1 van Spijkenisse keerde Maik terug op het vertrouwde nest. Deze terugkeer was niet altijd eenvoudig, gezien de drie zware kruisbandblessures die hij opgelopen heeft. Maik is een centrale verdediger die de duels niet schuwt en indien noodzakelijk ook als rechtsback uit de voeten kan. Na de winterstop wist hij een basisplaats te veroveren in het team van Mark van Os. Het bestuur en technische commissie zijn blij dat er weer een echte Rozenburger voor de club behouden blijft.

Ook Onur Zaif langer bij VV Rozenburg.

Naast Maik den Ouden heeft ook Onur Zaif aangegeven volgend seizoen weer het Rood-Gele shirt te zullen dragen. De middenvelder is een product van de jeugdopleiding, hij maakte op 17 jarige leeftijd zijn debuut in het eerste en dit is alweer zijn vierde seizoen bij het vlaggenschip van Rozenburg. Onur kan eigenlijk op alle posities op het middenveld uit de voeten, maar ook heeft hij regelmatig hangend als rechtsbuiten gespeeld. Onur heeft een goed inzicht en een goede balaanname en passing. Het is jammer dat de supporters daar komende seizoen waarschijnlijk niet heel veel van kunnen genieten aangezien Onur eind van deze maand geopereerd moet worden aan zijn kruisband. Desondanks is het bestuur zeer verheugd dat Onur voor Rozenburg behouden blijft en wenst hem alvast veel sterkte tijdens de komende revalidatie.

Bron: v.v. Rozenburg 1

Copyright © 2019 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 26th. .