Het is een beetje zoals in die spelletjes programma’s waar nog maar eens duidelijk wordt wat de kandidaten niet hebben gewonnen. Dat geldt dit seizoen ook een beetje voor Rozenburg. De ploeg van Mark van Os heeft niets meer om voor te spelen, dus ook ‘Wat hebben ze niet’ als we de lijn van de spelletjes doortrekken.

In het toetje van de derde klasse D, de nacompetitie, komen FC Binnenmaas, Rijnmond Hoogvliet Sport en Charlois nog in actie voor promotie naar de tweede klasse. Charlois is, zonder te spelen, al een rondje verder. Tegenstander Piershil heeft zich teruggetrokken en zal daardoor degraderen. Piershil kan geen ploeg meer op de been brengen door het vertrek van veel spelers die ook de nacompetitie niet meer wilde of kunnen spelen. Maar Piershil wil sowieso niet in de tweede klasse blijven en met een heel nieuw elftal het in de derde klasse D volgend seizoen opnieuw gaat proberen. Het lijkt er op dat te veel spelers zonder binding met de club de ploeg aan de Molendijk parten speelt. RHS moet thuis tegen DVO ’32. De Vlaardingse ploeg eindigde op plaats 3 in de derde klasse C en kreeg de vervangende titel van kampioen Kethel Spaland. FC Binnenmaas moet het opnemen tegen Spirit de winnaar van de derde periode in 3C.

Voor degradatie komen ook wat ploegen in aanmerking alhoewel er natuurlijk ook uit de vierde klasse ploegen hun geluk in de derde klasse willen gaan beproeven. Kunnen Rockanje of Zinkwegse Boys in de derde klasse blijven door de nacompetitie te winnen. Spanning op diverse velden, blijft jammer dat het team van Mark van Os daar geen bijdrage meer kan leveren.

 

Foto rechts Lorenzo Kranenburg tijdens de wedstrijd tegen Rozenburg

Nacompetitie (2D/3C/3D)

Eerste Ronde (2 juni)

a.     Piershil – sv Charlois

b.     VDL – Dilettant

c.     Rijnmond HS – DVO’32

d.     Spirit – FC Binnenmaas

Tweede Ronde (9 juni)

1.     Winnaar B – Winnaar D

2.     SV Charlois – Winnaar C

Finale (16 juni)

v  Winnaar 1 – Winnaar 2

 

Nacompetitie (3D/4G/4H)

Eerste Ronde (2 juni)

a)    Rockanje – Goudswaardse Boys

b)    Zinkwegse Boys – BZC/Zuiderpark

c)     ZBVH – Zwartewaal

d)    Vierpolders – DVV’09

Tweede Ronde (9 juni)

1.     Winnaar B – Winnaar D

2.     Winnaar A – Winnaar C

Finale (16 juni)

v  Winnaar E – Winnaar F

 

All hens on deck zal het ook in de nacompetitie worden voor Rockanje

 

Er zijn in de omgeving nog meer wedstrijden:  

Nieuwenhoorn – Sparta (AV)

Hellevoetsluis – UVS

Brielle – ARC

Vierpolders – DVV’09

Spijkenisse - Hoek

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 2nd. .