Het wordt langzaam wat duidelijker in de nacompetitie. RHS wist in de laatste seconden van de reguliere speeltijd gelijk te maken en de uiteindelijke strafschoppenserie te winnen van Charlois. Charlois dus volgend seizoen ook weer derdeklasser. RHS aanstaande zaterdag in de finale tegen Spirit waar het tweedeklasserschap op het spel staat.

Ook Rockanje kan het derdeklasserschap nog behouden. In de slotfase maakte Sven Groenenboom er 2-1 in het voordeel van Rockanje van en speelt de ploeg van Hans de Heer in de finale. De tegenstander moet komen uit de wedstrijd BZC/Zuiderpark tegen Vierpolders. Die wedstrijd is 2 minuten voor tijd in de verlenging gestaakt. Hoe dit afloopt???

VLD, de ploeg uit Maassluis, degradeert naar de derde klasse en lijkt de Waterwegderby volgend jaar weer mogelijk als Rozenburg en VDL in de zelfde klasse worden ingedeeld.

 

Nacompetitie (2D/3C/3D)

Eerste Ronde (2 juni)

 1. Piershil – sv Charlois
 2. VDL –4-1
 3. Rijnmond HS – DVO’1-0
 4. Spirit – FC Binnenmaas 2-2 Spirit w.n.s.

Tweede Ronde (9 juni)

 1. VDL –0-3
 2. SV Charlois – Rijnmond HS 3-3 RHS w.n.s.

Finale (16 juni)

 1. Spirit – RHS

Nacompetitie (3D/4G/4H)

Eerste Ronde (2 juni)

 1. Rockanje – Goudswaardse Boys 3-0
 2. Zinkwegse Boys – BZC/2-5
 3. ZBVH –0-3
 4. Vierpolders – DVV’09 4-1

Tweede Ronde (9 juni)

 1. BZC/Zuiderpark – Vierpolders gest.
 2. Rockanje – Zwartewaal 2-1

Finale (16 juni)

 1. ???     – Rockanje

 

 Er zijn in de omgeving nog meer wedstrijden:

 

Brielle verliest van Flevo Boys met 1-4 en mist de promotie naar de hoofdklasse. Toch lijkt er nog een kans voor de bewoners van het Geuzenpark. Op 19-23 en 26 juni speelt Brielle alsnog voor een plaats in de hoofdklasse. Dan wordt er in een poule van 3 clubs gespeeld om één open gevallen plaats.

 

Voor Hellevoetsluis zit het seizoen er ook op. Helevoetsluis verloor met 1-2 bij de amateurs van Sparta. De ploeg van Edwin de Koning blijft in de tweede klasse.

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 12th. .