De geplande oefenwedstrijd in Hoek van Holland tegen HVC’10 die voor zaterdag 25 augustus op het programma stond gaat niet door. De smalle selectie en de overvolle ziekenboeg (geblesseerde) zijn debet aan de afzegging van Rozenburg tegen de tweedeklasser.

De problemen voor de nieuwe coach Peter-Marcel Nauta stapelen zich nu al op. Nadat vorige zaterdag ook de wedstrijd tegen CWO moest worden afgezegd kan Rozenburg ook nu weer niet met een elftal afreizen naar Hoek van Holland. Afgelopen dinsdag speelde Rozenburg wel vriendschappelijk uit tegen Xerxes 2 en verloor met 4-0. Een wedstrijd waar het meer een jeugdelftal was met een paar routiniers, dan dat de jeugd de kans krijgt om wat minuten te maken tussen spelers van het vlaggenschip. Een wedstrijd waar ook Sander Kraaijeveld ernstig geblesseerd het veld moest verlaten. Sander verliet met een dikke enkel vroegtijdig het veld. “Ben gisteren naar de dokter gegaan voor de zekerheid. Ze hebben foto's van mijn enkel gemaakt en gelukkig is het niet gebroken. Helaas wel gescheurde enkelbanden in mijn rechterenkel. De dokter zegt 4 tot 6 weken rust. Er zit nu nog een erg dikke zwelling op en heb er nog erg veel last van”, vertelde Sander. In een gunstig geval zeker tot de start van de competitie niet spelen, en Nauta heeft meer problemen. Onur Zaif (knie) zeker tot de winterstop niet spelen. Floris van den Heuvel (knie) alles voor de winterstop is een bonus. RickTas (achillespees) was ook vorig seizoen aan het kwakkelen, na intensieve trainingen een terugslag. Maik den Ouden (liesblessure) Lastig om te bepalen hoe lang dat nog gaat duren. Voor Nauta toch een paar pijnpunten, alhoewel de trainer rustig blijft. “Het is zoals het is”, hoorde we de trainer voor de wedstrijd tegen Xerxes zeggen.

Dinsdagavond (28-8-2018/20:00 uur) speelt Rozenburg vriendschappelijk tegen DJS, de oude club van trainer Nauta. De laatste test voor het bekertoernooi begint.

Foto: Archief Sander Kraaijeveld

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.