Rozenburg speelt tegen HMSH en Vitesse Delft op sportpark West. De thuiswedstrijd tegen HMSH zal om 17:00 uur worden gespeeld. HMSH is een vereniging die op zondag speelt en conform het reglement KNVB wordt de wedstrijden waar zaterdagclubs bij betrokken zijn wel op zaterdag gespeeld, maar dan later in de middag. Dat zelfde aanvangstijdstip is er ook voor de uitwedstrijd in Gouda tegen ONA.

Een poule waar Rozenburg gastheer is voor Vitesse Delft. Een tegenstander die de Rood Gelen ook in de afgebroken competitie 2019-2020 tegen kwamen. De uitwedstrijd werd in de absolute slotfase in het voordeel van Rozenburg beslecht. Met een doelpunt waar de meningen verschillen. Was het nu een treffer van Vince Lissenberg of een eigen doelpunt van Vitesse Delft, ach er staat een streep door die competitie dus laten we dat maar voor wat het is. Vitesse Delft komt Rozenburg in de competitie niet tegen, de ploeg uit Delft is ingedeeld in de tweede klasse C.

datum

thuis

 

uit

tijdstip

29-08-2020

ONA

-

Rozenburg

17:00

29-08-2020

HMSH

-

Vitesse Delft

17:00

05-09-2020

Vitesse Delft

-

ONA

14:30

05-09-2020

Rozenburg

-

HMSH

17:00

12-09-2020

Rozenburg

-

Vitesse Delft

14:30

13-09-2020

HMSH

-

ONA

14:30

   

-

   

De ander thuiswedstrijd is tegen HMSH. Een ploeg die in de tweede klasse C bij de zondagamateurs speelt. Voor het eerste seizoen als we het afgebroken seizoen niet meetellen. De Haagse ploeg promoveerde in het seizoen 2018-2019 als tweede achter kampioen Wilhelmus naar tweede klasse. Afgelopen seizoen was het niet makkelijk voor HMSH stond op de laatste plaats, maar had ook te maken met de vijf punten in mindering voor het staken van de districtbekerwedstrijd met Deltasport. Het duel tussen HSMH en Deltasport, in september 2019, werd al na een klein halfuur gestaakt wegens een massale vechtpartij in Vlaardingen op het terrein van Deltasport. Door dat seizoen, 2019-2020, is een streep gezet of dat ook geld voor de straf?

De enige uitwedstrijd staat voor 29 augustus op de rol. Dan is in Gouda ONA de tegenstander. Ook een zondagclub en ook daar om die reden het aanvangstijdstip 17:00 uur. ONA stond het afgelopen seizoen op de koppositie in de tweede klasse D (zon), ook nog met een wedstrijd minder gespeeld. De ploeg uit Gouda speelt het komende seizoen in de eerste klasse B (zon), door opvullen vrij gekomen plaats, en zal ook in het bekertoernooi hoge ogen willen gooien. 

Nog wat uit het reglement KNVB (bron KNVB)

* Met uitzondering van de districtsfinale worden vanaf het knock-outsysteem de wedstrijden die eindigen in een gelijkspel, beslist overeenkomstig de volgende regeling: Onmiddellijk na het verstrijken van de negentig minuten moeten beide partijen strafschoppen nemen, conform de spelregels veldvoetbal(dus niet meer ABBA)

* Eindigen in de eindrangschikking in een poule meerdere elftallen met een gelijk aantal wedstrijdpunten op plaatsen die recht geven op de volgende ronde, dan beslist het doelsaldo van deze halve competitie. Het elftal met het beste doelsaldo gaat dan door naar de volgende ronde. Indien ook het doelsaldo gelijk is, dan is het meeste aantal doelpunten vóór bepalend. Mocht ook hierdoor geen beslissing worden verkregen, dan beslist het onderlinge resultaat. Mocht ook dat gelijk zijn, dan wordt een beslissingswedstrijd op neutraal terrein met verlichting op een avond in de week vastgesteld. De beslissingswedstrijd wordt bij een gelijke stand na twee keer 45 minuten direct gevolgd door het nemen van strafschoppen, conform de spelregels veldvoetbal(dus niet meer ABBA)

* Poules eerste en tweede klassen Alle verenigingen die in de eerste en tweede klassen zaterdag- en zondagvoetbal van de zes districten uitkomen, worden bij elkaar ingedeeld. Het uitgangspunt hierbij is dat verenigingen die in de competitie tegen elkaar uitkomen niet in dezelfde poule worden ingedeeld. Dit betekent dat elftallen uit verschillende districten bij elkaar kunnen worden ingedeeld. De nummers één en twee van de poules plaatsen zich voor de volgende ronde in hun district.

 

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Wednesday the 25th. .