Zaterdag de laatste poulewedstrijd in het districtbekertoernooi. Tegenstander CVV De Zwervers uit Capelle. De Zwervers spelen in de eerste klasse B op zondag. Anders dan bij de 3e en 4e klasse gaan de eerste twee van de rangschikking door bij de eerste- en tweedeklassers. Dus er is nog een kansje voor Rozenburg. Winst is dan een must.

Lees meer: Kan Rozenburg het Districtsbekertoernooi nog een vervolg geven

 

Rozenburg won afgelopen zaterdag in de poulefase van ESTO met 3-0. Voor Rozenburg een mooi resultaat, maar de vooruitzichten van een rondje verder zijn ver weg. VFC won vandaag (12-09-2021) van CVV De Zwervers uit Capelle met 2 - 4 en heeft 6 punten en een doelsaldo van plus 5.

Lees meer: Het Vlaardingse VFC heeft de beste papieren in de poulefase districtsbeker

Rozenburg was opzoek naar eer herstel, althans dat was de uitleg van trainer/coach Peter-Marcel Nauta voor de tweede bekerwedstrijd van dit seizoen. Of de winst, tegen zondag tweedeklasser ESTO, en het houden van de ‘NUL’ voldoende was? In ieder geval stond er een team op het veld dat wilde winnen en dat was de laatste weken wel eens anders.

Lees meer: Winst en een clean sheet voor Rozenburg

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar de kans dat Rozenburg een rondje verder komt in de beker lijken niet zo erg groot. Spelen tegen zondagclubs en dus tegen ploegen die min of meer onbekend zijn pakte afgelopen zaterdag tegen VFC in Vlaardingen niet goed uit en verloor Rozenburg met 3-0. Trainer/coach Peter-Marcel Nauta is dan ook uit op eer herstel met zijn ploeg.

Lees meer: Rozenburg opzoek naar eer herstel

Rozenburg maakt voorlopig de verwachtingen niet waar. In de eerste wedstrijd in het districtsbekertoernooi werd er in Vlaardingen verloren van VFC met 3-0. Geen moment kon Rozenburg aanspraak maken op meer. En is in het bekertoernooi gelijk afhankelijk van wat andere ploegen doen om verder te komen.

Lees meer: Valse start in de beker

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 19th. .