Het waterpoloteam van Harry Kok ziet ploegen aan de bovenkant weglopen en aan de onderkant dichterbij komen. Tegen Z&PC Rotterdam kon SCOMZeehondDuck geen vuist maken. Weliswaar dat de Hoogvliet-Rozenburg-Brielle startgemeenschap aan het begin van de tweede periode de snel opgelopen 3-1 achterstand goed kon maken, maar verder kwam SCOMZeehondDuck niet.

Lees meer: SCOMZeehondDuck verliest in Rotterdam

Afgelopen zaterdag kwam SCOMZeehondDuck terug uit Ridderkerk met de punten in de tas. Door de overwinning en de komende wedstrijden tegen directe concurrenten krijgt de ploeg van Harry Kok de top drie van de competitie 2022-2023 in het vizier.

Lees meer: Is SCOMZeehondDuck op zoek naar de top drie?

Rozenburger Robert Goedendorp als coach op de bank en zeker vier invallers was te veel voor thuisploeg SCOMZeehondDuck om aanspraak te kunnen maken op de winst tegen De Gouwe. Het was vooral het aan elkaar gewend raken waardoor de wedstrijd wat stroef verliep voor de Hoogvliet/Rozenburg/Brielle formatie.

Lees meer: SCOMZeehondDuck kan de punten niet in de Rozenburcht houden

Een nipte overwinning afgelopen zaterdag voor SCOMZeehondDuck. Poseidon’56 uit Ridderkerk, onderleiding van coach Job Blaak, was de tegenstander. Poseidon een directe concurrent voor SCOMZeehondDuckop de ranglijst en daardoor was de winst belangrijk voor de beide teams.

 

 

 

Lees meer: Doelman Aimane Hadouchi pakt de punten voor SCOMZeehondDuck

Dit seizoen is team van Harry Kok goed voor een plaats in de middenmoot van de eerste klasse A van de waterpolocompetitie. Opvallend het goede doelsaldo van plus 24 zeker ten opzichte van de teams rondom SCOMZeehondDuck. Natuurlijk is de 14-0 overwinning op De Kempvis H2 onder andere oorzaak van het grote verschil.

Lees meer: Kan SCOMZeehondDuck omhoog kijken

De dames van Indus hadden plannen dit seizoen, tenminste als we goed naar de teammanager geluisterd hebben. Een prima voorbereiding in de veldcompetitie en dan succes zoeken in de zaalcompetitie. Dat doel lijkt verder uit beeld dan ingeschat. Ploegen sterker dan ingeschat?

Lees meer: Doel een beetje uitzicht bij Indus dames 1

Altijd een beladen wedstrijd, de wedstrijd tussen De Kempvis uit Spijkenisse en SCOMZeehondDuck. Een wedstrijd waar de uitslag vaak moeilijk te voorspellen is. Maar afgelopen weekend liet de thuisploeg in de Rozenburcht er geen enkele twijfel over bestaan wie op dit moment de sterkste is. Het scorebord gaf na vier perioden 14-0 aan.

Lees meer: Monster zege voor SCOMZeehondDuck in de Rozenburcht

Het team van coach Harry Kok staat in de middenmoot van de ranglijst van de 1e klasse A. Afgelopen weekend won SCOMZeehondDuck in Wassenaar van het in de onderste regionen bivakkerende WZK. Kok zag zijn mannen vooral in de eerste en het begin van de tweede periode op een monsterscore afstevenen. Zover liet de thuisploeg het niet komen, stribbelde nog wat tegen, maar in de vierde en laatste periode maakte SCOMZeehondDuck duidelijk dat het voor punten naar Wassenaar was afgereisd.

Lees meer: SCOMZeehondDuck wint in Wassenaar

Een puntje was wel verdiend geweest afgelopen zaterdag in de in de Rozenburcht waar SCOMZeehondDuck het op moest nemen tegen Rotterdam. Met nog een paar seconde te spelen moest een time-out nog een puntje voor de thuisploeg opleveren. Sasha Akneav moest in stelling worden gebracht. Rotterdam gooide zand in de radertjes van coach Harry Kok en nam Rotterdam de punten mee naar het Zuidplein.

Lees meer: Erik Akneav: “We hadden ook kunnen winnen”

Het venijn zat in de staart, pas in de vierde periode wist de ploeg van Harry Kok, SCOMZeehondDuck, een puntje zeker te stellen. Voor tegenstander en koploper Westland was het puntenverlies zuur. Ondanks het puntverlies blijft Westland koploper. SCOMZeehondDuck zakt weg uit de middenmoot en staat nu op plaats 10.

Lees meer: SCOMZeehondDuck brengt een puntje mee uit het Westland

Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Saturday the 4th. .