De voetbalcompetities draaien dit weekend weer op volle toeren. Rozenburg gaat naar Rhoon, de ploeg waar de trainer van Rozenburg heel wat voetstapjes heeft liggen en ongetwijfeld herinneringen zal hebben aan zijn tijd op de Omloop in Rhoon. Zaterdag tellen allen de punten en wel in het voordeel van de Rood Gelen, maar daar zal Rhoon anders over denken. In de zaal zijn alleen de heren van Indus’67 actief. Ze spelen tegen Feyenoord. De dames van Indus en de volleybalsters van Vovero en Volley Zuid zijn nog een weekje vrij van competitie verplichtingen. Ook de waterpoloërs van SCOMZeehondDuck houden het nog een weekje alleen bij trainen.

Lees meer: Agenda week 8-2024

Vierpolders is onder de nieuwe trainer Arjan Vuik goed begonnen met een 4-0 overwinning thuis op CWO uit Vlaardingen. OHVV moest de punten laten aan koploper ’s Gravendeel en verloor thuis met 0-2.

Lees meer: Uitslagen week 7 - 2024

Wat inhaalwedstrijden dit weekend in de voetbalcompetities en het uitspelen van de wedstrijd Abbenbroek – OHVV waar nog iets meer dan een helftje te spelen is en OHVV aan de leiding gat met 0-1 is het rustig vooral in de sporthalen en zwembaden, als het om competitiewedstrijden gaat. De kerstvakantie is nog maar nauwelijks voorbij of de voorjaarsvakantie wordt gevierd. In onze regio gaat het na dit weekend weer beginnen en in regio Noord en Midden gaat het nu van start.

Lees meer: Agenda week 7-2024

Inhalen en zo hier en daar wat wedstrijden stonden er afgelopen weekend op het programma. De wedstrijd bij Vierpolders tegen CWO werd weer afgelast en staat nu voor komende week op het programma. In de 3e klasse D waar ook Rozenburg speelt won Meeuwenplaat van OVV, 1-2. Voor Rozenburg wordt het gaatje zelfs naar de nacompetitie steeds groter en is door de winst van Meeuwenplaat opgelopen tot 9 punten. Volley Zuid blijft puntjes sprokkelen.

Lees meer: Uitslagen week 6-2024

Inhalen, beker en anders misschien wel een vrij weekend om Carnaval te gaan vieren. Abbenbroek en Vierpolders moeten aan de bak in de voetbal competities. Alhoewel de wedstrijd van Vierpolders alweer is afgelast. De zaalvoetballers hebben vrijdagavond al gespeeld en moest Futsal Rotterdam zonder keeper Dennis Vermeer naar de koploper ZVG/Cagemax. De thuiswedstrijd voor de koploper eindigde in een 13-3 overwinning.

Lees meer: Agenda week 6-2024

Rozenburg pakte een puntje in Hoogvliet tegen Meeuwenplaat, 2-2. Abbenbroek won van GHVV’13 zonder doelman Dennis Vermeer. De waterpoloërs van SCHOMZeehondDuck blijven winnen en zijn op trofeeënjacht. Het dames team van Vovero won in de eigen sporthal van Volley Zuid DS6 en het dames 1 team van Volley Zuid waar Milon van Seventer de aanvoerdersband om de arm draagt sprokkelt puntjes, maar dikke overwinningen blijken moeilijk dit seizoen.

 

Lees meer: Uitslagen week 4-2024

Vol programma dit weekend en de weergoden zullen geen roet in het eten gooien, althans daar ziet het niet naar uit. De waterpoloërs gaan de koppositie verdedigen in Katwijk. V.v. Rozenburg zal bij Meeuwenplaat punten moeten pakken om nog een beetje uitzicht te houden op betere tijden. Op vrijdagavond, 26-01-2024, kwam Futsal Rotterdam te kort tegen OACN Boys. In het sportcentrum naast de Kuip werd het 1-5.

Lees meer: Agenda week 4-2024

In de zaal en de zwembaden zijn de competities alweer begonnen. Ook de buitensporten komen uit hun winterslaap, alhoewel er alweer veel wedstrijden worden afgelast zeker bij (voetbal)verenigingen die niet uit kunnen wijken naar kunstgras.

Lees meer: Agenda week 03-2024

De winterstop, voor de meeste sporters even terugkijken op de eerste helft van de competitie. Afgelopen weekend nog wat inhaalwedstrijden bij de amateurvoetballers, waarbij Vierpolders afstand heeft genomen van DVO’32 en die ploeg wat steviger op de laatste plaats heeft gedrukt. Rozenburg staat na 11 wedstrijden op plaats 11, een degradatieplaats. Het gaatje naar een nacompetitieplaats is 6 punten. Het veld van OHVV was afgelopen weekend niet bespeelbaar en werd de wedstrijd tegen ’s Gravendeel naar 10 februari verplaatst. De waterpoloërs blijven winnen. Zowel de dames als de heren van Indus sluiten het kalenderjaar 2023 af met een nederlaag.

Lees meer: UItslagen week 50 -2023

Volley Zuid met Nienke Pranger en Milon van Seventer speelde afgelopen donderdag tegen Volley2B DS1,en wonnen in de eigensporthal met 3-2. Setstanden: 25-22/25-10/24-26/20-25/15-13. Hellevoetsluis speelde in Rotterdam afgelopen dinsdag tegen de amateurs van Feyenoord. Hellevoetsluis verloor in de BetCity Cup met 7-2 is uitgeschakeld in dat toernooi. In de vierde klasse F spelen OHVV en Abbenbroek nog een thuiswedstrijd en Vierpolders speelt de inhaalwedstrijd tegen DVO’32. En na dit weekend, winterstop.

Lees meer: Agenda week 50-2023

Vierpolders had het vizier op scherp en won thuis van Naaldwijk met 8-1. Ook OHVV, met Bryan van der Laan, won voor de vierde keer op een rij en klimt naar plaats 5 in 4F. In die zelfde klasse is Abbenbroek nu rode lantaarndrager. Rozenburg verlies ook van Kethel Spaland, de zorgen op West nemen toe, of kan het na de winterstop zomaar anders zijn. Aan de overwinningen van de waterpoloërs lijkt geen einde te komen. De volleybalsters van Volley Zuid en Vovero speelde afgelopen donderdag al, de bijgewerkte stand ook hier.

Lees meer: UItslagen week 49-2023

Afgelopen donderdagavond speelde Vovero dames 1 tegen Erasmus DS4. Vovero verlor met 1-3 de setstanden waren: 13-25 / 20-25 / 27-25 / 23-25. Ook Volley Zuid met Nienke Pranger en Milon van Seventer speelde afgelopen donderdag. Ook Volley Zuid verloor. In Tilburg tegen Volley Tilburg werd het 4-0 voor de thuisploeg. Setstanden: 25-20 / 25-17 / 25-13 / 25-23. Voor de amateurvoetballers wordt het de laatst competitieronden voor de winterstop. Volgende week nog wat inhaalwedstrijden voor we aan de feestdagen beginnen. De waterpoloërs krijgen BZC op bezoek. Het team van Kok & Kok doen het meer dan voortreffelijk dit seizoen. De laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar, volgende week nog naar Vlaardingen voor de kerststol en de champagne uit de kast kunnen.

Lees meer: Agenda week 49-2023

Rozenburg, Futsal Rotterdam, Abbenbroek, IJsselmonde en Vierpolders verliezen. Afgelopen weekend was het alleen OHVV die punten kon bijschrijven op het conto. Ook de handballers van Indus’67 stonden zowel bij de mannen als bij de vrouwen met lege handen en verloren beide hun uitwedstrijd. De waterpoloërs van SCOMZeehondDuck blijven op koers voor promotie naar de Bond, of ze dat ook willen?

Lees meer: UItslagen week 48-2023

Afgelopen dinsdagavond kwam Hellevoetsluis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen DBGC op Flakkee. Rozenburger Bethslot Woldeamanuel moest toekijken door de rode kaart opgelopen in de wedstrijd tegen Terneuzen. De Rozenburger kreeg gezelschap, want ook tegen DBGC eindigde Hellevoetsluis met 10 man. Brendon Jansen moest er met rood vanaf. Zaterdag moet coach Mark van Os twee steunpilaren missen in de uitwedstrijd tegen SVOD’’22. De volleybalsters van zowel Volley Zuid als ook Vovero komen pas weer op 7 december aan spelen toe. De waterpoloërs van SCOMZeehondDuck gaan naar Ridderkerk om de tweede plaats op de ranglijst te verdedigen. OHVV met Bryan van der Laan gaat naar Zuid-Beijerland, de rode lantaarndrager. Als de ploeg van Peter-Marcel Nauta zo speelt als afgelopen zaterdag, kunnen de punten wellicht mee terug in de tas. Rozenburg sprokkelt puntjes en dat niet onverdienstelijk. Zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen CWO in Vlaardingen. Doelman Dennis Vermeer, vrijdag met FR in de zaal tegen HBSS en zaterdag met Abbenbroek tegen ’s Gravendeel.

Lees meer: Agenda week 48-2023

Rozenburg, al dan niet verdiend pakt een punt tegen MVV’27. En in deze fase zijn punten, punten voor Rozenburg, knap. OHVV liet tegen Rijnmond HS haar ware gezicht zien. Prachtige vrije trap van Bryan van der Laan. IJsselmonde blijft gedeeld koploper in 3C, knappe prestatie. SCOMZeehondDuck staat op de tweede plaats op de ranglijst en won voor de vierde keer oprij. Bij de dames van Vovero blijft het puntjes sprokkelen. En bij de handballers van Indus’67 was er winst zowel bij de heren als ook bij de dames.

Lees meer: Uitslagen week 47-2023