Nog maar net bekomen van het WK in Brazilië staat bij de meeste amateurclubs alweer het nieuwe seizoen 2014 - 2015 voor de deur. Zo ook voor v.v. Rozenburg die op dinsdag 29 juli de eerste training op het programma heeft staan. Trainer Rob Vuik begint met 19 spelers en 4 keepers aan het seizoen 2014 - 2015, waar zijn ploeg na de degradatie van het vorig seizoen uitkomt in de 3e klasse C. Yoeri Bak, Elroy van Seventer en Jordoie de Groot bleven hun club trouw en mogen worden gezien als de sterkhouders van de Rood Gelen. Maar ook routenier Kenan Yilmaz zal het komende seizoen weer op West spelen.

 

De selectie v.v. Rozenburg 2014 - 2015           

Johan Don, Stefan van Es, Marc Mansens, Kenan Yilmaz, Lester van Kaam, Gerard de Niet, Leon Nigg, Romario Slagveer, Onur Zaif, Erik Don, Jordie de Groot, Lennart Quak, Isa Fahkri, Renaldo van Emmerik, Youri Bak, Jeroen van Balen, Adam Beker, Elroy van Seventer, Vince Lissenberg en de keepers Stefan van Asperen, Jurgen Berkhout, Benny van de Meer, Dennis Vermeer

Wedstrijden in de voorbereiding

Datum

thuis

 

uit

tijdstip

5-8-2014

v.v. Rozenburg

-

PFC

20:00 uur

9-8-2014

Pelikaan

-

v.v. Rozenburg

14:30 uur

16-8-2014

v.v. Rozenburg

-

Rockanje

14:30 uur

23-8-2014

? ? ?

     

 

 

Bekertoernooi

Rozenburg is voor het beker ingedeeld in een poule samen met Nieuwenhoorn (za), Stellendam en Hekelingen. Nieuwenhoorn is een lastige tegenstander en lijkt op voorhand de favoriet in de poule. De ploeg uit Hellevoetsluis is overgestapt naar de zaterdag en bezig om in een sneltempo weer in de top van het amateur(zaterdag)voetbal te kunnen spelen. Ook Hekelingen heeft de stap naar het zaterdag voetbal gezet en zal het komende seizoen in de 4e klasse moeten beginnen. Stellendam speelt ook in de 4e klasse. 19, 27 en 30 augustus zijn de datums waarop er zal worden gespeeld.

De competitie 2014 - 2015

Rozenburg begint de competitie met een thuiswedstrijd op 6 september 2014. Tegenstander is dan Vlotbrug uit Hellevoetsluis. Vlotbrug eindigde het afgelopen seizoen op plaats 9 in de derde klasse D. Vervolgens staan er dan twee uitwedstrijden op het programma. Op 13 september tegen Kethel Spaland, vorig seizoen op de negende plaats in 3C en Excelsior Rotterdam, promovendus uit de vierde klasse D. Op papier een opening die niet al te lastig lijkt, maar aan voorspellingen wagen we ons zeker niet. Gaat het slot op de deur of willen de Rood Gelen op de helft van de tegenstander spelen. Verdedigend spelen is allang geen vloek meer in het hedendaagse voetbal. Aanvallend voetbal is mooier maar heeft Rozenburg daar wel de spelers voor. Veel vragen waar we binnenkort een antwoordt op krijgen als het bekertoernooi gaat beginnen en de wedstrijden om het eggie op de affiche staan.  

Datum

thuis

 

uit

6-9-2014

v.v. Rozenburg

-

Vlotbrug

13-9-2014

Kethel Spaland

-

v.v. Rozenburg

20-9-2014

Excelsior R.dam

-

v.v. Rozenburg

27-9-2014

v.v. Rozenburg

-

PPSC

4-10-2014

Leonidas

-

v.v. Rozenburg

Klik hier voor het volledige programma in de 3e klasse C

 

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Binnenkort op deze site

* Vince Lissenberg v.v. Rozenburg speelde alle wedstrijden afgelopen seizoen. We gaan met hem in gesprek.

* Marnix Sonneveld, het talent met Rozenburse roots kwam vorig seizoen terug naar West. Heeft hij zijn draai gevonden?

* en wat nog meer over het bureau, voor de camera of onder de pen komt

 

 


 

 

Wednesday the 8th. .