De criticasters hadden de schouders alweer opgehaald na het debacle tegen PPSC in de laatste thuiswedstrijd van v.v. Rozenburg. Maar wat kan er veel gebeuren in een weekje. Zaterdag speelt Rozenburg weer thuis maar dan als koploper van de derde klasse C. Uit werd een honderd procent score behaald 9 punten uit 3 wedstrijden. Thuis, op sportpark West, gaat het een stuk minder en kwam de ploeg van Vuik niet verder dan één schamel puntje. In de uitwedstrijden 2 keer de 'nul' en slechts 1 doelpunt tegen. Op sportpark West moest doelman Benny van der Meer al 7 keer naar het net in 2 wedstrijden. Welk spook dwaalt er op West rond voor de ploeg van Rob Vuik.

 

Zaterdag komt CION op bezoek bij koploper Rozenburg. De ploeg uit Vlaardingen staat op de 12e plaats op de ranglijst en verloor van PPSC afgelopen zaterdag op het eigen sportpark. Medekoploper Poortugaal won ruim van Vlotbrug, 4-2. Zaterdag gaat Poortugaal op bezoek bij SVS een ploeg op de voorlaatste plaats. Rijnmond HS en Rhoon hebben op papier ook geen moeilijke tegenstander. Rhoon gaat naar Zestienhoven en Rijnmond HS naar Victoria04.

De uitslagen van 4 oktober 2014

Er lagen er 23 in het netje

Thuis

 

Uit

Uitsl.

CION

-

PPSC

1 - 2

Excelsior R.dam

-

Zestienhoven

1 - 2

Leonidas

-

Rozenburg

0 - 2

Maense

-

Victoria 04

1 - 2

Poortugaal

-

Vlotbrug

4 - 2

Rhoon

-

Kethel Spaland

1 - 2

Rijnmond HS

-

SVS

1 - 2

 

 

 

 

 

 

Gaat Rozenburg zaterdag opnieuw spelen tegen het spook van West of rekent het af met die gedachte. Als de Rood Gelen hun verdedigende taken gewoon goed uitvoeren lijkt er niet zoveel aan de hand voor de ploeg van Rob Vuik. Rozenburg heeft snelle mensen, zeker met een speler als Yoeri Bak, die altijd wel een doelpuntje maken. Misschien wel een middagje om spits Lennart Quak eens meer in stelling te brengen. Quak moet het net weer weten te vinden en dan kan dit Rozenburg ver komen. Je begint met een punt, een uitspraak van oud Rozenburg trainer Cees Vermunt, en die geef je nooit meer weg. Laat die jongens voorin er maar 3 punten van maken. Yoeri Bak heeft er al 7 in liggen in 5 wedstrijden .......    

 

Kenan Yilmaz de dirigent op het middenveld bij Rozenburg

Het programma voor 11oktober 2014

Thuis

 

Uit

Kethel Spaland

-

Excelsior R.dam

PPSC

-

Leonidas

Rozenburg

-

CION

SVS

-

Poortugaal

Victoria04

-

Rijnmond HS

Vlotbrug

-

Maense

Zestienhoven

-

Rhoon

Vermoedelijke opstelling van Rozenburg.

Jordie de Groot heeft de training van dinsdag nog wel overgeslagen maar is weer helemaal fit. Erik Don is nog niet fit en zelfs op de bank beginnen lijkt nog te vroeg voor de middenvelder. Gerard de Niet is weer aangesloten bij de groep en Leon Nigg zal zeker tegen CION niet kunnen spelen. Never change a winning team lijkt het credo waar coach Vuik zich aan vast gaat houden. Of gaat de coach toch nog wat wijzigen. Met Lester van Kaam dichter bij Kenan Yilmaz en Johan Don iets meer hangend aan de linkerkant. Maar aan de poppetjes zal hij niet veel wijzigen. De wedstrijd op sportpark West begint op 11 oktober om 14:30 uur.

Doel: Benny van der Meer. Achter: Vince Lissenberg, Jordie de Groot, Elroy van Seventer, Adam Beker. Middenveld: Lester van Kaan, Kenan Yilmaz, Jeroen van Balen. Voor: Yoeri Bak, Lennart Quak en Johan Don.

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Binnenkort op deze site

* Vince Lissenberg v.v. Rozenburg speelde alle wedstrijden afgelopen seizoen. We gaan met hem in gesprek.

* Marnix Sonneveld, het talent met Rozenburse roots kwam vorig seizoen terug naar West. Heeft hij zijn draai gevonden?

* en wat nog meer over het bureau, voor de camera of onder de pen komt

 

 


 

 

Saturday the 11th. .