Rozenburg trainer Dennis Zaal zag zijn spitsen scoren, zowel Floris van den Heuvel als ook Lennart Quak wisten beide het net twee maal te vinden. Veel basisspelers op de bank of een vrije avond gekregen van de technische leiding van Rozenburg. Een typische vriendschappelijke wedstrijd waarvan het te hopen is dat trainers er iets aan hebben. De mooiste van de avond zat er al na 10 minuten in. Een afstandsschot van Floris van den Heuvel, over de keeper heen, lekker in de kruising.

Na een dik half uur maakte Victoria gelijk uit een vrije trap. Bij Victoria een oude bekende als trainer op de bank, Steye Jacobs oud speler van de thuisploeg. Bij Rozenburg stond Richard van Vliet, bij het ontbreken (geblesseerd/werk) van de selectiekeepers, weer onder de lat. Natuurlijk ontbreekt het aan wedstrijdritme, bij de stand-in onder de lat, en bij het tweede doelpunt (in de 2e helft) zag de doelman er niet goed uit toen een corner er zomaar in mocht vallen. Maar ook de verdedigers mogen zich over dat doelpunt wel afvragen of ze de doelman niet hopeloos in de steek lieten. Nog voor de thee maakte Floris van den Heuvel er 2-1 van. In de tweede helft nam spits Lennart Quak het scoren over van linkspoot Floris van den Heuvel en tekende voor de overige twee treffers van Rozenburg, 4-2. De wedstrijd werd een paar minuten te vroeg afgefloten doordat een speler van Victoria bij een ongelukkige sliding/tackel van Rick Tas een rugblessure opliep. Met nog één wedstrijd in het bekertoernooi, zaterdag tegen MVV’27 in Maassland, waar Rozenburg al is uitgeschakeld krijgt de ploeg van Dennis Zaal veel doelpunten tegen. Er lagen er in de tot nu toe gespeelde wedstrijden al 23 in het netje. Het zal zijn redenen hebben en ongetwijfeld veel verzachtende omstandigheden. De spitsen zullen veel moeten scoren op deze manier om punten over te houden in de competitie. Tegen HVC in Hoek van Holland speelde Rozenburg de pannen van het dak, zeker de eerste helft, daar zal de ploeg zich aan vast moeten houden. Wat was er in die wedstrijd dan anders? De rest was net even iets minder goed, of is slecht hier een beter vertaling van het vertoonde spel. Maar zaterdag kan het zomaar anders zijn.