Bryan van der Laan speelt het komende seizoen in Oudenhoorn bij OHVV. Daar zal hij als talent van de Feyenoord-opleiding waarschijnlijk nooit aan hebben gedacht. Spelen in de vierde klasse, maar het komende seizoen gaat het toch gebeuren. Hij bleef zijn oud Rozenburg trainer Peter-Marcel Nauta, de nieuwe trainer van OHVV, trouw en moest aan het einde van de competitie, van het afgelopen seizoen, lijdzaam toekijken dat zijn nieuwe ploeg, toen nog onderleiding van Mark van Os, het spelen in de derde klasse niet kon vasthouden en degradatie niet kon voorkomen.

Voor Van der Laan en ook trainer Peter-Marcel Nauta zal de blik ongetwijfeld naar boven toe gericht zijn. Nu is het zeker niet vanzelfsprekend dat gedegradeerde ploegen gelijk weer, een stapje lager, om de prijzen gaan meespelen. Overigens speelt bij OHVV nog een Rozenburger, Joshua Stout. We volgen bij sportenrozenburg Bryan van der Laan al meerdere jaren, ook in de periode dat hij niet het Rood Gele Shirt om de schouders droeg. Als hij de te verwachte basisplaats weet af te dwingen hebben wij wel een idee wie de strafschoppen gaat nemen bij OHVV. En zullen de meeste trainers van de tegenstanders van OHVV op hun whiteboard schrijven, geen overtredingen rondom de zestien.

OHVV is ingedeeld bij: Abbenbroek, Botlek, GHVV, ’s Gravendeel, Rijnmond Hoogvliet Sport, Rockanje, SCO’63, WCR, ZBVH, Zinkwegse Boys, Zwartewaal en Hekelingen.

Op een paar uitstapjes naar de Hoeksewaard na relatief korte reisafstanden. OHVV zag veel spelers vertrekken. Van de negen spelers die de Eeweg hebben verlaten gaan er drie mee met trainer Mark van Os naar Hellevoetsluis en gaan samen spelen met Bethslot Woldeamanuel. Mark van Os heeft overigens ook een verleden bij Rozenburg. Natuurlijk zijn er niet alleen spelers vertrokken, maar heeft OHVV de selectie weer op sterkte gebracht en 10 spelers komen de ploeg van trainer Peter-Marcel Nauta versterken. OHVV begint met een selectie van +/- 20 spelers. Als Van der Laan zich heeft gemeld aan de Eeweg voor de eerste trainingen gaan we zeker nog eens in gesprek met de Rozenburger. Een ander voetballeven, heel anders dan op Varkenoord bij Feyenoord, RKC in Waalwijk, Excelsior Maassluis of zelfs op sportpark West.

Foto: Rood en Geel blijft het voor Bryan van der Laan, maar dan net even iets anders.