Hoe je het ook wendt of keert je komt er niet omheen. Bij Vierpolders spelen zeker meer dan de helft spelers die, al dan niet met succes, het rood en geel om de schouders hebben gedragen. Of dat zaterdag de wedstrijd gaat beïnvloeden?

In de derde klasse D staat de eerste wedstrijd voor de tweede periode op de affiche. Rozenburg op het Vinkentouw op plaats vier, maar die punten heeft Vierpolders ook. Het doelgemiddelde van Rozenburg is iets beter. Verliezen voor de ploeg van Peter-MarcelNauta betekent ook zakken op de ranglijst en dat hoeft niet bij 1 plaats te stoppen. Voor Rozenburg is winnen bijna een must en misschien moet dat woordje bijna nog wel worden verwijderd. Vorig seizoen in de nacompetitie won Rozenburg thuis op sportpark West met 3-2 en kwam door dat resultaat een rondje verder. In die wedstrijd was Rozenburg de bovenliggende partijof de ploeg van Nauta dat ook zaterdag in een uitwedstrijd kan herhalen. Beide trainers hoeven de ploegen niet te motiveren dat gaat in dit soort partijtjes vanzelf.

Peter-MarcelNauta

Zaterdag op bezoek bij Vierpolders en dus ook de kans om de vervelende nasmaak van Kethel Spaland weg te spoelen. De intentie was om de eerste periode goed af te sluiten, en de lijn in te zetten voor de laatste 4 wedstrijden voor de winterstop, maar helaas echt een complete offday van het team en dus weer met beide voeten op de vloer. Wedstrijd vergeten en door. Zaterdag een mooie derby met als inzet plaats 4 op de ranglijst en de opening van de 2de periode. Vierpolders herbergt veel oud bekende met Paul Santra, Joris van Driel, Rick Otte, Ruud Hakbijl, Kevin van Heemst en Floris van den Heuvel, dus dat is een garantie voor een bepaalde emotie in de wedstrijd, dat zagen we ook al in het onderlinge treffen in de laatste nacompetitie. Belangrijk om de focus op het spel te hebben en de emoties op de achtergrond. Beide elftallen hebben dus weinig geheimen voor elkaar en het wordt zeer waarschijnlijk een "vecht" wedstrijd waarin de duels doorslaggevend zullen zijn. SzymonJoachimiak zal in ieder geval niet spelen door ziekte, wat maakt dat we wel e.e.a. zullen moeten aanpassen, ook in onze speelwijze.

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.