Tegen een matig spelend OVV kon Rozenburg de punten ook niet op West houden. Aanvallend magertjes van de thuisploeg. Verdedigend de doelpunten simpel weggeven. Een bal tussen de palen was een zeldzaamheid, en daardoor een rustig middagje voor de doelman van OVV. Spits en aanvoerder Nick de Bil lijkt naar het einde van het seizoen te snakken en hij is niet de enige. Rozenburg maakt geen haast met het aanstellen van een nieuwe trainer, althans dat lijkt zo, maar de scenario’s zijn al uit de kast getrokken. Erik van de Ridder maakt het seizoen af bij de ploeg van West. Maar hoe nu volgend seizoen, in de vierde- en vijfde klasse is er een andere licentie mogelijk/nodig en die heeft Rozenburg in huis. Niet alleen spelers uit de eigen gelederen, maar nu ook een trainer. Als de fotograaf van het AD de spelers- en trainersbank van Rozenburg bezoekt, en de interim-trainer voor de lens wil, kan de rest ingevuld worden.

Bij Rozenburg zijn ze al bezig met het komende seizoen, dat is meer dan duidelijk. Uiteindelijk vertrekken er maar twee spelers uit de huidige selectie, spits Nick de Bil en doelman Benny van der Meer. Eerder was wel Onur Zaif gestopt. Aanvulling vanuit de eigen jeugd. Bouwen aan een nieuw jong team. Afgelopen weekend bleven routiniers Maik den Ouden en Vince Lissenberg (Lissenberg viel nog wel in de slotfase in) op de bank. Beide komen wel terug van een blessure, dus niet helemaal onbegrijpelijk. Tegen OVV het vijftiende verlies deze competitie. De wonderen die nodig zijn om in de derde klasse te blijven, daar gelooft niemand meer in. En het lijkt er sterk op dat er ook niemand op die wonderen zit te wachten. Rozenburg begint op eigen kracht vanuit de vierde klasse aan een opmars. Maar een paar seizoenen veel regioploegen, ploegen van Voorne-Putten, tegenkomen is zeker ook niet onaantrekkelijk. En praten over de ‘Gouden Generatie’ en voetballen op het hoogste niveau van Nederland is voor oude mannen op een bankje aan het Scheur. Op West was er afgelopen weekend best wel wat publiek. Of ze nu kwamen voor het voetbal, de Duitse Biermiddag of het supporters van OVV waren? In ieder geval werd er een feestje gevierd. Daar was het de wedstrijd niet voor. Doelpunten OVV: 19e minuut 0-1 (afstandsschot over de keeper), 14e minuut 2e helft kopbal uit een hoekschop bij de tweede paal (mannetje vrijgelaten) en in de 19e minuut van de tweede helft een schot dwars door de verdediging waar geen voetje tegenaan kwam, 0-3.