Rozenburger Bryan van der Laan speelt ook volgend seizoen in het shirt van Excelsior Maassluis. Gisterenavond, voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen SHO, heeft de oud speler van Rozenburg mondeling aangegeven ook volgend seizoen voor de tricolores aan de andere kant van de Waterweg te willen spelen. Het moet nog allemaal schriftelijk worden bevestigd maar dat is slechts een formaliteit. "Ik heb het reuze naar mijn zin in Maassluis", vertelde Bryan.

"Er is geen enkele reden om volgend jaar hier niet te spelen. Een groot deel van de selectie heeft al aangegeven ook volgend seizoen voor Excelsior te spelen en ook de trainer blijft", vertelde Bryan van der Laan ons.

Michael Poeljes, Niels Redert, Kevin Vink, Hamit Alptekin, Mike van der Meer en Quincy Oosterom hadden al kenbaar gemaakt ook volgend seizoen voor Excelsior Maassluis te spelen. En ook Robin van der Ende, Jesper Leerdam en Raoul Gillet hebben inmiddels aangegeven te blijven (bron AD). Voor Bryan van der Laan die als linkermiddenvelder een vaste waarde is voor Excelsior Maassluis trainer Cesco Agterberg, een mooi vooruitzicht om in deze selectie te kunnen blijven spelen. De laatste wedstrijd, 1-4 verloren thuis van GVVV, moest Bryan van der Laan, geblesseerd, vanaf de tribune bekijken. Maar de Rozenburger heeft de trainingen weer hervat. "Voorlopig blijft het doel handhaven en daar is de focus opgericht. Natuurlijk willen we ook volgend seizoen in de topklasse spelen", geeft Bryan aan. En is de Rozenburger aan de overkant van de Waterweg in die topklasse (hopelijk) ook volgend seizoen te zien.