Afgelopen zaterdag waren er bij de Coureur in Maassluis jeugdwielerwedstrijden. Onder de deelnemers ook het Rozenburgse wielertalent Boris Romers. Het was een wedstrijd waar Boris Romers zich bij de voorste nestelde. Uiteindelijk kwam hij net te kort voor de hoogste trede van het ereschavot. Met zijn 2e plaats een mooie uitslag in Maassluis.

Zaterdag 27 augustus reed Rozenburger Boris Romers bij de Coureur in Maassluis. Tijdens de wedstrijd waren er verschillende uitlooppogingen, maar alle pogingen werden om zeep geholpen. Niemand kwam weg, of was het toch Bart Bronder die 1,5 ronde voor het einde er vandoor ging? Bart werd ook teruggepakt. Bij het ingaan van de laatste ronde lag er 1 renner op kop, met een gat van ongeveer 300 m, maar ook deze uitlooppoging slaagde niet en werd teruggepakt. Het peloton kwam compleet door de laatste bocht, een lange sprint! Op de streep was het Thomas Mijnsbergen die met zijn wiel als eerste de finish passeerde, voor Boris Romers en Stijn Hanegraaf.