Rozenburger Bryan van der Laan, vorig seizoen nog spelend voor de Rood Gelen op sportpark West, is door Voetbal Rotterdam genomineerd als het talent van seizoen 2013-2014. Bryan speelt tegenwoordig bij Excelsior Maassluis waar hij snel is uitgegroeid tot een vaste waarde en een meerwaarde voor de Topklasse. Door te stemmen bepaalt het publiek uiteindelijk mede wie er in de prijzen valt. Sportenrozenburg volgt Bryan al vanaf de eerste dag dat de website in de lucht is en we kunnen ons niet voorstellen dat de echte voetballiefhebbers het talent van de Rozenburger Bryan van der Laan nog niet hadden ontdekt.

 

De organisatie heeft een procedure bedacht waar niet alleen het stemmen in de polls bepalend is. Voor 1/3 worden de stemmen van de polls meegeteld maar ook zullen voor 1/3 door trainers/analisten en 1/3 door journalisten. Op 31 mei, op het grote sportgala, zullen de winnaars bekent worden gemaakt.

Bryan heeft vanaf E1 tot A1 bij Feyenoord gespeeld omdat verder doorstromen niet mogelijk was bij de Rotterdammers verhuisde Bryan nog even naar RKC, waar hij bij de belofte speelde, om vervolgens op sportpark West te gaan spelen in zijn woonplaats. Dat Rozenburg slechts een tussenstap zou zijn was duidelijk voor de voetballer die bij menige BVO niet zou misstaan. Inmiddels speelt Bryan in de Topklasse bij Excelsior Maassluis. Daar is zijn talent niet onopgemerkt gebleven en genomineerd door Voetbal Rotterdam. "Voel me erg vereerd door de nominatie", verteld Bryan. "Regio Rotterdam is een grote voetbalregio en als je dan genomineerd wordt als talent van het seizoen is dat meer dan leuk. Met een aantal van die jongens die ook genomineerd zijn heb ik nog gespeeld. Hoe ik mijn kansen in moet schatten weet ik niet. Zou wel erg leuk zijn als ik een kans zou maken."

Als u vindt dat Bryan het talent van dit seizoen is, stem dan op de site van Voelbal Rotterdam of gebruik onderstaande link. Op het moment dat we dit schrijven staat Bryan, in de tussenstand op de vierde plaats..........

 

Klik hier voor uw stem voor Bryan van der Laan.

 

Copyright © 2022 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Thursday the 19th. .